LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ernst Billgrens svar till Charlotte Perrelli – efter Stjärnorna på slottet

24 jan, 2021 
Ernst Billgren, Charlotte Perrelli
Charlotte Perrelli var imponerad efter Ernst Billgrens dag på Stjärnorna på slottet.
Nu svarar konstnären på hennes ord om programmet.
”Låt oss köpa slottet”, skriver han.
Annons
Allt du vill veta om Stjärnorna på slottet 2021Brand logo
Allt du vill veta om Stjärnorna på slottet 2021

Mellodifestival-stjärnan Charlotte Perrelli, 46, har varit i offentligheten i många år och nu är hon högaktuell i SVT:s Stjärnorna på slottet. Hon är också aktuell i Melodifestivalen 2021, tillsammans med andra mello-legender som Danny Saucedo, 34, och Eric Saade, 30.

Men efter Charlottes senaste hälsokamp har det varit ytterst tveksamt om hon kommer kunna ställa upp med sitt bidrag i årets Mello. På hennes blogg har hon förklarat att det är ryggen som är problemet och att hon riskerade att stoppas från genrepen.

”Har helgen på nu att hämta mig… sedan är det dags för nya tv möten om nya projekt, en provfilmning, och rep inför Mello. Ni hör ju? Inte läge att bli liggandes nu! Trist”.

Kritiken mot Charlotte Perelli i Stjärnorna på slottet

Nu är Charlotte först högaktuell i årets säsong av Stjärnorna på slottet, men efter hennes medverkan har hon fått ta en hel del skit.

Stjärnorna på slottet
På Ernsts dag bjöd han på hans favorit-frukost.

Charlotte får nämligen ofta ta kritik för att hon gillar att göra sig fin och gärna lägger ner tid på smink och kläder. Och detta program var inget undantag.

Annons

– När jag spelade in Stjärnorna på slottet så hade min make up-kille Mattias lagt ner massa tid på att fixa mig. Men en del har ju så svårt för det där. Då tyckte folk att "men gud tror du att det är en modevisning eller?", sa hon då.

Reaktionerna efter Ernst Billgrens dag på slottet

Efter Ernst Billgrens dag på slottet väcktes många reaktioner, både bland tittarna och hos de andra stjärnorna. Många tittare menar att de aldrig fått se den sidan av Ernst som de nu fick se i programmet.

”Hej Ernst har inte ”sett” dig som någon speciell person förut men efter kvällens stjärnorna på slottet är jag förälskad i din person! Kram”, skriver en tittare.

”Mycket trevligt program ikväll. Blev nog överraskad av hur intressant du är Ernst.”, skriver en annan.

Även Charlotte har valt att uttala sig om sin nyfunne vän. På instagram skriver hon nu hur mycket hon beundrar honom och hans personlighet.

”Ernst dag!!!! Jag är full av beundran för dig och du har verkligen lärt mig att vrida och vända på tankesätt. Du är rolig, högintellektuell och en fantastiskt intressant person att hänga med. Tack för en otroligt givande dag på Slottet. Detta bär jag med mig i hjärtat.”, skriver hon.

Ernst har nu valt att svara på hennes varma ord.

”Du är generös som vanligt... låt oss köpa Slottet o flytta in. Ett mysigt kollektiv.”, skriver han till Charlotte Perrelli.

Stjärnorna på slottet sänds på lördagar klockan 20:00 på SVT1 och SVT-play.

FOTO: SVT

Annons