Charlotte Perrellis tuffa hälsoproblem inför Melodifestivalen 2021

Charlotte Perrellis hälsoproblem

Charlotte Perrelli har en hektisk tid framför sig i och med Melodifestivalen 2021.
Men nu sätter hälsoproblemen käppar i hjulen.
”Trist”, skriver hon på sin blogg.

Artisten Charlotte Perrelli, 46, är en av artisterna som ska delta i Melodifestivalen 2021. För Expressen berättade hon förra månaden hur tankarna gick innan hon bestämde sig för att ställa upp för femte gången i tävlingen.

– Hade någon frågat mig för ett halvår sedan hade jag aldrig trott att jag skulle vara med, men jag knockades av låten, och så blir det ibland, när allting känns rätt.

Charlotte kommer att uppträda med låten Still young. Trots att hon är rutinerad är hon nervös, då det är en stor tävling som gör att man får många ögon på sig.

– Ja, det är man alltid. När man kastar sig ut så gör man det med hull och hår och med öppet hjärta. Man blir bedömd på hur det ser ut, hur det låter, val av låt, allt. Det vet man om innan och det är man tvungen att acceptera, för det är spelets regler, men det är klart att man är lite nervös men det gäller att man är modig, säger hon till tidningen och fortsätter:

– Jag är så etablerad att jag vet att det inte alltid är låten som styr. Det kan vara så att folk vill ha en ballad i år, eller en kille, eller någon som är yngre.

Sängliggandes efter ryggproblem

Men nu har Charlotte Perrelli stött på hälsoproblem. Det är på sin blogg som hon skriver att hon är sängliggande, då hon drabbats av ryggskott.

”Nu var det väl snart två år sedan?!? Eller va det bara ett år sedan? Måste, måste, måste träna upp mina ryggmuskler.

LÄS MER: Därför lämnade Martin Melin sin ex-fru Christina: ”Ångest”

Det räcker inte att vara i ”bra form”. Min kropp behöver verkligen en kontinuerlig allsidig genomgång av träning.”

Charlotte förklarar vidare att ryggskottet kommer extremt olägligt då hon skulle iväg och repa inför Melodifestivalen.

”Behöver träna ben, bål, rumpa… för min Ischias. Behöver träna ryggen för att inte en gång vartannat år få ryggskott. Det är jobbigare än att träna några gånger i veckan. Måste bli ändring på detta.”

”Har helgen på nu att hämta mig… sedan är det dags för nya tv möten om nya projekt, en provfilmning, och rep inför Mello. Ni hör ju? Inte läge att bli liggandes nu! Trist”.

LÄS OCKSÅ: Danny Saucedos ilska efter nyhetsinslaget – uppmaningen till följarna

LÄS OCKSÅ: David Sundins mystiska tystnad kring relationen med yngre hustrun Maria

Senaste nytt