Erika Perssons beslut med bilderna på Instagram

ERIKA PERSSON

Erika Persson har tröttat på elaka kommetarer på Instagram.
Därför har 19-åringen nu tagit ett drastiskt beslut.

Erika Persson, 19, slog igenom hos svenska folket redan som barn, efter mamma Gunilla Perssons medverkande i Svenska Hollywoodfruar.

I serien har tv-tittarna fått tagit del av Erikas liv sedan barnsben. Idag är hon nyligen 19 år fyllda, och till hösten flyttar hon hemifrån för att börja studera på Pitzer college.

– Det är ungefär en timme från LA och det är ett av flera olika colleges i samma område. Det är en riktigt cool liberal konst-skola där jag får göra allt jag brinner för, berättade Erika i en intervju med Hänt för en dryg månad sedan.

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Under intervjun berättade hon också om ambitionen att studera film och att få utlopp för sin kreativa sida samt ägna tid åt sin hjärtefråga, som är kvinnliga rättigheter.

Exklusivt
KAMP Jon Henriks sorg – har inte träffat dottern på 1 år

Men innan det blivit dags för Erika att sätta sig bakom skolbänken igen, har hennes följare fått ta del av bilder som hon publicerat från sin semester i Grekland. Bland annat ett litet mini-bildspel från när hon sitter på restaurang.

Tidigare har Erika Persson fått ta emot en hel del kritik och påhopp för sin kropp och viktigt av följarna. Något hon viftade undan med att ifrågasätta varför alla var så besatta utav henne.

Gå och hitta er en ny hopp och kanske lite självkärlek när ni ändå är igång”, skrev 19-åringen i ett inlägg på Instastory.

Men kanske har de elaka kommentarerna om hennes utseende och kropp från följarna satt sina spår. För i det senaste inlägget har Erika Persson nämligen tagit bort möjligheten att kommentera bilden.

Hänt har sökt Erika Persson för en kommentar.

LÄS OCKSÅ: Gunilla Perssons hyllning till dottern Erika Persson på födelsedagen

LÄS OCKSÅ: Erika Persson lämnar USA för lyxig semester i Europa

FOTO: Instagram/privat/TT

Senaste nytt