Erik Berg i tårar över familjetragedin med Carina

Erik Berg i tårar över familjetragedin med Carina

Erik Berg i tårar efter läkarnas tragiska besked till Carina
Slå på ljud

Carina Berg, 43, och den tio år yngre fotbollsstjärnan Erik Berg, 32, träffades för tre år sedan. Paret har fått två barn men vägen dit har inte varit helt enkel. Och just nu är de aktuella med sitt nya tv-program där de delar med sig av resan till barn. Programmet heter Var fan är storken? och där får vi även träffa flera andra kända par som har kämpat med att bli gravida, bland andra Kenza Zouiten, Charlotte Perrelli och Carolina Gynning. I programmet delar Carina och Erik samt de andra paren med sig av sina egna erfarenheter.

Carina och Eriks kamp för att få barn

Hela programmet handlar om par som har haft svårt att bli med barn. Vilket Carina och Erik har. Och i det senaste avsnittet av programmet går de djupare in på sin egna kamp och alla känslor som kom med den.

– Trodde du att du skulle sitta och bygga en basketkorg till din son? När det var som allra jobbigast?, frågar Carina i programmet.

Och Erik berättar att det var tufft, men att hoppet ändå fanns där.

– Kanske inte när det var som allra jobbigast men stora delar av den här resan trodde jag nog ändå att det skulle bli av. Det är väl ett sätt att hantera det tänker jag, säger han.

De är överens om att man försöker vara positiv, det blir ett sätt att överleva. Och då konstaterar Carina att hon ofta brukar kunna hålla sig positiv men under den här perioden så gick det inte.

– Det var ju verkligen så att jag var den som hade de där stora droppen, när jag bara var i var sånt mörker, säger hon.

Istället var det Erik som höll ihop det. Men inte alltid.

– Jag tror att du rasade liksom två gånger under hela den här perioden, säger hon och tittar på sin make.

Erik Berg i tårar efter läkarens besked till Carina

Därefter berättar Erik om den jobbigaste stunden han upplevt. Det var efter parets besked om missfall.

– Det absolut jobbigaste jag har upplevt i mitt liv det var nog när jag fick samtal om missfall från Carina. Och när jag kommer hem så ligger hon i fosterställning i sängen och bara störtgråter, säger han och tårarna börjar rinna innan han fortsätter:

– Det är så hjärtskärande att tänka tillbaka på de situationerna. Och jag är så glad att det har gått bra.

Idag har paret två barn tillsammans, sonen Otto och dottern Juno. Deras tacksamhet är oändlig, vilket tittarna ser i deras känslor som inte går att hålla tillbaka.

– Man kan inte förstå hur sjukt fantastiskt, alltså allt det här som sen ledde fram till Otto. Vi tittar ju på honom idag och ba tänk att du finns

– Jag är jävligt glad att vi inte gav upp i alla fall, säger Erik.

LÄS OCKSÅ: MYSTIKEN Renées tystnad efter Davids uttalande

LÄS OCKSÅ: BESLUTET Därför visar inte Bianca Phillipe längre

FRÅN FÖRSTASIDAN