ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Älskar, älskar inte-Ericas kritik mot produktionen – efter Omers svek

06 maj, 2022 
ERICA, OMER, ÄLSKAR ÄLSKAR INTE
Ericas make Omer lämnade landet utan hennes vetskap.
Nu har Erica kontaktat Discovery+ och vädjar om hjälp.
– De blockade mig, säger Erica till Hänt.
Annons
Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"Brand logo
Älskar, älskar inte-parets storbråk som tittarna inte fick se: "Nu tar det slut"

Erica Lindhoff och Omer är ett av paren i succé-programmet Älskar älskar inte, som nu är inne på sin andra säsong.

I programmet får tittarna följa par som hittat kärleken i varandra trots att de bor i helt olika länder och ofta med helt olika kulturer. Och visst har det blivit succé. Efter sin första säsong vann de nämligen Kristallen, och det blev därför givet att köra på med ytterligare en säsong.

Ett par som det skrivits mycket om är Erica som kommer från Sverige och den portugisiske Omer. De träffades på internet och föll för varandra. När de senare träffades första gången slog de på stort – de gifte sig! Något tittarna fick följa med på i programmet.

Omer lämnade landet – när Erica var inlagd på sjukhus

Förhållandet har varit upp och ner, något Erica själv berättar för Hänt när vi pratar med henne.

Annons

– Han gav mig så många löften som han aldrig höll, berättar hon för Hänt.

Det var för två veckor sedan som det stormade till rejält för paret. Omer lämnade landet utan att prata med Erica, mitt under hennes sjukhusvistelse.

För Hänt förklarar hon att hon inte orkar längre och att hon tror att deras förhållande är avslutat och inte går att rädda.

– Jag vill inte fortsätta med honom, han lovade mig guld och gröna skogar men jag vågar inte mer, jag har mått så dåligt. Det kommer aldrig bli bättre i framtiden, säger Erica och fortsätter:

– Min tro på en framtid tillsammans just nu är svag. För många brutna löften och lögner är något jag inte vill acceptera då min tillit till slut försvinner. Och utan tillit så har vi inget.

Ericas vädjan om hjälp till produktionen

Erica berättar för Hänt att hon efter händelsen tog kontakt med produktionsbolaget för att be om hjälp.

– Min känsla har varit att produktionen stöttat Omer från början till slut och när jag slutligen blockade honom och sa det till dem så blev jag själv blockad utav dem.

Annons

Discovery+ om situationen med Erica och Omer

I ett meddelande till Hänt förklarar Discovery+ sin version.

”Vi håller alltid en tät och löpande kontakt såväl under som efter inspelning med samtliga deltagare, med hänsyn till deras välmående. Det gäller alla våra produktioner och så även i detta fall. Vidare erbjuds deltagarna stöttning och professionellt samtalsstöd om eller när så önskas.”, skriver Mathilde Albinsson, ansvarig för Älskar älskar inte.

FOTO: Privat/Discovery+

Annons