Älskar, älskar inte-Ericas egna ord om varför hon konverterat till islam

Erica i Älskar älskar inte på discovery+
Exklusivt

50-åriga Erica i tv-programmet Älskar, älskar inte, ska gifta sig med sin 18 år yngre pojkvän Omer från Pakistan – som hon aldrig har träffat.
Erica konverterade nyligen till islam, något hon nu berättar mer om.
0:30

Efter reklamen: TRAILER: Älskar, älskar inte

(0:30)

En av deltagarna i säsong 2 av Älskar, älskar inte är receptionisten Erica från Göteborg. Hon är 50 år och har förälskat sig i säkerhetsvakten Omer, 33, från Pakistan.

Här är alla par i säsong 2 av Älskar, älskar inte

Älskar, älskar inte-Erica ska gifta sig med Omer

Under säsongens gång kommer tittarna få möjlighet att följa Ericas och Omers kärleksresa, men också när de träffas för första gången.

– Vi har faktiskt aldrig träffats mer än på FaceTime, och vi ska snart gifta oss, säger Erica i Älskar, älskar inte.

Hon avslöjar även i programmet att hon har varit gift två gånger tidigare.

– Jag kan säga såhär att jag har varit gift två gånger och det är inget jag är stolt över. Det är ingen bra merit. Men jag hoppas att jag har hittat rätt nu, säger Erica hoppfullt.

En gång är ingen gång, och två gånger är inte nog. Förhoppningsvis blir äktenskapet med Omer tredje gången gillt!

Därför visar inte Liamoo upp flickvännen Caroline på sociala medier

Älskar, älskar inte-Ericas ord om att konvertera till islam

Erica beskriver sig själv som en lite annorlunda 50-åring som är lite mer ”out-going”. Hon gillar när det händer grejer och tycker att vännerna i sin egen ålder kan vara lite tråkiga, så Erica tycker det är kul att umgås med lite yngre folk.

– Jag och Omer träffades online, genom gemensamma bekanta. Vi pratade om islam och min tro. Och han blev jätteglad över att jag har konverterat, säger Erica i programmet och fortsätter förklara hur det kom sig att hon gjorde det:

– Jag var ju pingstvän i många år. Men sen så lärde jag känna en god vän som är muslim. Han berättade för mig mycket om islam och frågade om jag ville följa med till moskén på Hisingen. Då kände jag att ”Wow det här var intressant. Kanske jag har hittat hem”.

För Hänt berättar Erica att det var redan för tre år sedan som hon konverterade, för att hon kände i sitt hjärta att hon ville.

– Jag konverterade till islam för ca 3 år sen, alltså drygt ett år innan jag träffade Omer. Jag följde med en god vän till våran fina moské här på Hisingen, säger Erica till Hänt och fortsätter:

– Jag började att gå på föreläsningar och tyckte att det var väldigt intressant. Jag ville lära mig mer och kände sen i mitt hjärta att jag ville konvertera.

Erica i Älskar, älskar inte visar upp sin bröllopsklänning

Älskar, älskar inte-Erica visar upp sin bröllopsklänning.

FOTO: discovery+

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Älskar, älskar inte har premiär den 26 januari på discovery+. Har man inte sett den första säsongen av programmet så finns även den tillgänglig att se på streamingtjänsten.

FOTO: discovery+

SENASTE NYTT!