LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Let's dance-Jasmine och Arons lycka bakom kulisserna – nu avslöjar de

06 maj, 2022 
AvFelicia Hovryd
Aron Anderson
Äventyraren Aron Andersson och danspartnern Jasmine Takács är storfavoriter i årets upplaga av Let's dance. Nu avslöjar Aron för Hänt att han fått ett danserbjudande från USA.
Annons
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”Brand logo
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

Nu är det endast fyra Let's dance-deltagare som försöker dansa sig till den prestigefyllda glasskon. Kvar i tävlingen är Marie Mandelman, 58, Eric Saade, 31, Filip Dikmen, 25, och Aron Anderson, 34.

Ett av säsongens hetaste par är äventyraren och föreläsaren Aron Anderson som dansar tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács, 34. Paret bryter dessutom ny mark i tävlingen eftersom att Aron är den första deltagaren någonsin som dansar i rullstol.

Men Let's dance tiden har inte varit helt smärtfri för Aron.

Arons skada i Let's dance – verkliga anledningen till krisen

När Hänt tidigare har prata med Aron har han berättat att han har haft problem med att hålla motivationen uppe på senaste tiden. Varför då? Jo, för han har skadat sig.

Annons

– Jag har varit ganska sliten på sistone. Jag har haft en axel som har varit dålig... det har tagit mycket kraft. Det har varit tufft i perioder, men som tur är har jag Jasmine som är en jävla klippa och bara kör!, säger han.

– Båda vi två är väldigt positiva personer. Varför ska man klaga när man får dansa hela dagen? Det är ju fantastiskt, tillägger Jasmine.

Vi kan inte annat än att stämma in i Arons tidigare uttalande, det här dansparet har verkligen fin kemi – något som de definitivt utstrålar på dansgolvet!

Och som tur kommer de dansa vidare efter att kamerorna har slocknat.

Aron fortsätter med dansen – blir proffsdansare

Aron som har ett långt cv med punkter såsom äventyrare och föreläsare kan han snart lägga till ytterligare en punkt. Efter att Let's dance säsongen är slut kommer Aron och Jasmine fortsätta dansa ihop, dansparet har nämligen fått erbjudande från USA.

– Vi har blivit inbjudna att dansa på en stor välgörenhetsgalan i Colorado. Det är en gala är för funktionshindrade så det vore superkul att kunna komma dit och dansa, berättar Aron för Hänt.

– Många biotech-företag som kommer på det här som utvecklar redskap och hjälpmedel, säger Jasmine och Aron flikar in:

– Och då blir jag professionell dansare på riktigt, en till sak på cv:t hade väl ändå varit mäktigt.

Så härligt att Aron och Jasmine får fortsätta att dansa och vi hoppas att de får fler danserbjudanden i framtiden!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons