Discovery+ bekräftar: Det blir en säsong 2 av älskar, älskar inte

Älskar, älskar inte

Säsong 1 av programmet Älskar älskar inte blev en stor succé och nu är det bekräftat, det blir en säsong 2 av programmet.
Castingprocessen är i full gång, kanske har du funnit kärleken i någon på andra sidan jordklotet?
Ta chansen att söka till programmet nu!
Slå på ljud

I det Kristallenvinnande tv-programmet Älskar älskar inte har tittarna fått följa 8 par som alla kämpar för kärleken mot alla odds. De har en sak gemensamt och det är att de alla har förälskat sig i någon från ett annat land och en helt annan kultur.

Vad handlar programmet Älskar älskar inte om?

Paren i programmet lever alltså i distansförhållanden men drömmer om ett liv där de bor tillsammans. I programmet får tittarna följa alla åtta par när de för första gången ska bo med varandra och utforska det de har.

Två par som man fick följa i första säsongen av programmet var Emma Jagne Karlsson och Cherno Jallow som träffades när Emma var på en resa i Gambia. Man fick även följa Nicole Rosén och Aoi Izumihara som träffades när Nicole studerade i Japan.

Under seriens gång fick tittarna även följa Tony Björk på sin resa till att få sin flickvän Christy och barnet Melissa till Sverige från Filippinerna. Tonys styvmamma Annika Ahlgren Löfstedt var en biroll i serien men kom trots det att bli en stor tittarfavorit.

Exklusivt
FÖRSVANN Så lever Familjen annorlunda-Susanne idag

Bekräftat: Det blir en säsong 2 av Älskar älskar inte

Realityserien tog Sverige med storm och kom snabbt att bli en tittarfavorit. Programmet vann även Kristallen 2021.

Nu bekräftar Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet på discovery Networks Sweden, att det blir en säsong 2 av succéserien. Förväntad premiär av den uppföljande säsongen kommer vara våren 2022 på Discovery + och Kanal 5.

En glädjande nyhet för många fans av realityserien är att vi kommer få återse tittarfavoriterna Tony och bonusmamman Annika i säsong 2.

Just nu pågår en castingprocess och om man känner någon, eller själv känner igen sig i beskrivningen, kan man söka till programmet via länken nedan: https://daretelevision.com/alskar

LÄS OCKSÅ: Här är alla deltagare i Behandlingen 2021 på discovery+

LÄS OCKSÅ: Blir det en säsong 2 av Två systrar? Viaplay svarar

FOTO: Discovery+

SENASTE NYTT!