Eric Saades offentliga hyllning till Hanna Schönberg

Kärleksrykten har länge cirkulerat mellan Eric Saade och influensern Hanna Schönberg.
Nu hyllar sångaren Hanna öppet på Instagram.
Slå på ljud

Mycket har hänt i Manboy-artisten Eric Saades liv den senaste tiden. Under de två senaste åren har han nämligen gått från att vara pojkvän till fästman för att sedan bli singel och nu ha hittat kärleken på nytt.

Det var i maj som bröllopsklockorna skulle ringa för artisten och influencern Nicole Falciani. Men som känt blev det inte riktigt som någon av de hade tänkt sig.

Bianca Ingrossos nya avslöjande om flytten – detaljerna om nya bostaden

Till en början var det praktiska saker som satte käpparna i hjulet för kändisparets bröllop. På grund av coronaviruset var de nämligen tvungna att skjuta fram den stora dagen, som skulle ha ägt rum i Toscana i Italien, då hela landet var i karantän. Men bara några veckor efter beskedet att de skulle byta datum skulle beskedet som chockade hela nöjessverige att komma. I ett inlägg på Instagram berättade nämligen Nicole att bröllopet inte bara hade blivit framskjutet, utan även också inställt.

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet”, skrev hon då.

Tiden efter var såklart väldigt tuff för de båda, och Nicole har flera gånger skrivit om den tuffa hjärtesorgen på sin blogg där hon samtidigt har mötts av stort stöd från sina följare. Men efter regn kommer solsken och idag kan båda säga att de träffat kärleken på nytt. Nu hyllar Eric sin nya kärlek Hanna Schönberg på Instagram.

Eric Saades hyllning till Hanna Schönberg

Det var strax efter det turbulenta uppbrottet som det började spekuleras kring att artisten hittat kärleken på nytt i influencern Hanna. Hanna och Eric ska nämligen ha setts tillbringa en hel del tid tillsammans under sommaren, och efter ett och annat detektivarbete började många av deras följare misstänka romans.

Det nyblivna paret var nämligen på semester tillsammans med flera av deras vänner, och till en början var det mest några likes och kommentarer här och där som fick följarna att reagera på att det hade kunnat vara något mer. Men med tiden har deras teorier blivit mer och mer bekräftade.

Den senaste tiden har liksen och kommentarerna nämligen övergått till bilder på paret tillsammans, och det blev en enda stor kärleksstorm i kommentarsfältet när Hanna för några veckor sedan la upp ett bildspel på när de två myser på stranden. Men nu väljer även Eric att lyfta sin älskling. I en story på Instagram lägger han upp en bild på Hanna där han är minst sagt förundrad över hennes skönhet och skriver:

"Omfg".

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis relation till Eric Saade efter brutna förlovningen

SENASTE NYTT!