Nicole Falciani stöttas efter uppbrottet från Eric Saade

Nicole Falciani

I början av juni avslöjade Nicole Falciani att hon och Eric Saade gjort slut.
Sedan dess har Nicole haft flera spännande projekt på gång – men hjärtesorgen gör sig fortfarande påmind.
Nu stöttas hon av sina följare.

Influencern och entreprenören Nicole Falciani, 23, har ett händelserikt år bakom sig med flera toppar och dalar. I höstas hade hon fullt upp med att planera inför bröllopet med Eric Saade, 29, men under våren valde de att ställa in detta på grund av den rådande pandemin.

Endast ett par dagar innan Nicole och Eric skulle ha blivit äkta makar avslöjade de att de bestämt sig för att bryta förlovningen och gå skilda vägar. I en intervju med Expressen har Eric Saade tidigare förklarat att beslutet grundade sig i att han inte längre mådde bra i relationen.

Nicoles vändning efter uppbrottet

På sin blogg har Nicole Falciani varit öppen med att hon har haft det väldigt tufft.

”Vissa dagar känns det bara som att det handlar om att få luft, hålla huvudet ovanför vattenytan. Och andra dagar känns det som att jag skulle kunna besegra världen. Det går upp och ner”, skrev hon i ett inlägg i juni.

Det har nu gått snart två månader sedan nyheten om uppbrottet offentliggjordes och det verkar som att Nicole börjar må bättre. Hon har även funnit orken till att återvända till Youtube.

– Jag känner att jag har lusten och orken att göra det, sa Nicole på Instagram story inför comebacken.

Glädjebeskeden efter tuffa tiden

Någonting annat spännande som har hänt i Nicoles liv den senaste tiden är att hon har släppt sin andra bok, Du ser ju inte sjuk ut, som handlar om hennes reumatism. Boken hamnade snabbt på sjunde plats på topplistan hos Adlibris, vilket gladde Nicole rejält.

Hur grymma är inte ni??? Wow är i chock”, skrev hon på Instagram då.

Nicole har även passat på att umgås en hel del med sina vänner, njutit av det fina vädret samt gjort om i lägenheten där hon tidigare bodde tillsammans med Eric Saade.

Följarnas stöd till Nicole Falciani

Men trots att Nicole har gjort en rad förändringar i sitt liv kämpar hon fortfarande med sorgen över den avslutade relationen. I ett nytt inlägg på Instagram har hon delat med sig av ett citat som beskriver det hon går igenom.

”To young hearts. Keep beating. Keep breaking. Keep falling in love”, lyder citatet, vilket kan översättas till: ”Till unga hjärtan. Fortsätt slå. Fortsätt gå sönder. Fortsätt bli kär”.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

I kommentarsfältet stöttas Nicole Falciani av sina trogna följare.

”Du är den modigaste jag vet”, skriver en person.

”Ge det tid”, hälsar en annan.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Youtube