Hanna Schönbergs nya mysbilder med Eric Saade – efter kärleksryktena

Eric Saade Hanna Schönberg

Några månader efter att Eric Saade gjorde slut med Nicole Falciani började rykten om att han dejtade influencern Hanna Schönberg att cirkulera.
Nu lägger paret upp mysbilder med varandra för första gången.

Det var i maj som bröllopsklockorna skulle ringa för artisten Eric Saade och influencern Nicole Falciani. Men som känt blev det inte riktigt som någon av de hade tänkt sig.

Först var de tvungna att skjuta fram bröllopet, som skulle ha ägt rum i Toscana i Italien, på grund av coronaviruset. Nicole skrev många gånger om den stora besvikelsen över att dagen inte blev av som planerat. Men senare kom ett besked som skulle skaka om hela nöjessverige. Eric och Nicole hade bestämt sig för att gå skilda vägar.

Den exakta anledningen till det plötsliga uppbrottet är fortfarande okänd, men Nicole har tidigare skrivit att det inte var hennes beslut och att beskedet om att Eric inte ville vara kvar i relationen längre tog väldigt hårt på henne.

Ganska snart började vindarna vända för influencern och under sommaren kunde Niclole Falciani bekräfta att hon hittat kärleken på nytt i Adem Berisha. På sin blogg skrev hon om dem stora lyckan.

”Det finaste av allt den här sommaren, är förmodligen att jag blivit kär. Riktigt golvad. Det var det absolut sista jag tänkte skulle hända.”

Men Nicole verkar inte vara den enda som har gått vidare i kärlekslivet.

Eric Saades relation till Hanna Schönberg

Strax efter det minst sagt omtalade uppbrottet började det spekuleras vilt kring att artisten även han hittat kärleken på nytt, och att det skulle vara i influencern Hanna Schönberg.

Hanna och Eric ska nämligen ha setts tillbringa en hel del tid tillsammans under sommaren, och efter ett och annat detektivarbete började många av deras följare misstänka romans.

Ingen av dem har bekräftat relationen än, men då och då dyker de upp på varandras Instagram. Bland annat har Eric lagt upp en bild på Hanna på Instagram story där han benämnt henne som ”babe”, och har tidigare lagt upp en bild på henne från en semester som de var på tillsammans.

Eric Saade är inte den enda som har skyltat med relationen på sociala medier. Även Hanna har lagt upp bilder på dem två tillsammans, varav en där Eric pussar henne på huvudet.

Nya bilderna på paret

Nu lägger Hanna upp ännu ett par bilder som kan tolkas som att de äntligen bekräftar relationen. Intill ett bildspel där hon och Eric myser på stranden skriver hon:

”Någon skickade de här bilderna till mig..”, följt av ett rött hjärta.

I kommentarsfältet är det många som visar sin glädje över det nya paret, bland andra flera av Hanna Schönbergs influcer-kompisar som Molly Rustas, Angelica Blick och Hanna Friberg.

Se Hanna Schönbergs bilder här!

LÄS OCKSÅ: Eric Saades drag med Hanna Schönberg efter uppbrottet från Nicole

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis ånger efter uttalandet om uppbrottet från Eric Saade

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!