Nicole Falcianis ånger efter uttalandet om uppbrottet från Eric Saade

Nicole Falciani och Eric Saade

TT
Nicole Falciani och Eric Saade bröt sin förlovning i våras.
Nu öppnar Nicole upp om ångern efter uppbrottet.
– Jag ville hellre äga min egen sanning, säger hon i Efter fem.
Nicole Falcianis uttalande efter uppbrottet från Eric Saade
Slå på ljud

Nicole Falciani, 23, har delat med sig av sitt liv i sociala medier sedan hon var tio år gammal. Idag driver hon både ett stort Instagram-konto, en blogg, en Youtube-kanal och hon har dessutom släppt flera böcker.

På kanalerna får följarna hänga med i Nicoles vardag, där hon delar med sig av allt från vad som skett i helgen till personliga tankar om livet. Nicole skulle i våras gift sig med artisten Eric Saade, 29, men så blev inte fallet.

Bröt förlovningen veckor innan bröllopet

Bara veckor innan bröllopet skulle att gå av stapeln beslutade sig Eric för att göra slut med Nicole. Uppbrottet kom att leda till en hel del rubriker då både Nicole och Eric valde att prata öppet om det och den obefintliga relation de har idag – månader efter den brutna förlovningen.

Nicole var den som var först med att bekräfta att relationen hade fått ett slut. Det var på Instagram som hon delade med sig av sina första ord. Efter detta fortsatte hon att uppdatera kring sina känslor.

Erics beslut tog hårt på henne och Nicole menade att det var något som hon inte alls såg komma. Bara veckor tidigare hade Nicole nämligen haft sin möhippa och förberedelserna inför den stora dagen var i full gång.

Nicoles ånger efter uppbrottet

Under måndagskvällen gästade Nicole TV4:s Efter fem där hon ställde upp i en stor intervju med Tilde de Paula Eby. Något som då kom på tal var huruvida Nicole egentligen trivs med att leva i offentligheten och dela med sig så pass mycket av sitt liv som hon gör idag.

– Jag skulle inte säga att jag ångrar det för jag tycker att mitt jobb är jätteroligt. Men i vissa situationer kan man ju känna att det hade varit väldigt skönt att vara ingen eller just att ingen vet vem jag är, säger Nicole.

Detta varpå Tilde frågar hur hon kände under just uppbrottet, som kom att bli så pass uppmärksammat som det blev.

– Egentligen hade jag velat hålla det under radarn längre bara för att själv få bearbeta och känna själv. Men sen så kände jag att det kommer ändå komma ut, för att det gör det. Och då ville jag hellre äga min egen sanning än att någon skrev det först som inte är jag, säger Nicole och fortsätter:

– För mig så är det väldigt viktigt att jag är avsändaren om det är något som är jobbigt. Så att det inte kommer från någon annan. Jag vill kunna stå för min egen version.

LÄS OCKSÅ: Nicole Falcianis vassa svar på Paulina ”Paow” Danielssons Paradise Hotel-attack

LÄS OCKSÅ: Hanna Schönbergs nya pussbild – efter spekulationerna om relationen med Eric Saade

FRÅN FÖRSTASIDAN