Bianca Ingrossos nya avslöjande om flytten – detaljerna om nya bostaden

Bianca Ingrosso

Bianca Ingrosso har länge varit sugen på att köpa lägenhet i Palma.
Nu avslöjar hon nya deltaljer om sitt nya bostadsköp.
– Jag har pratat med mäklaren, säger hon.

Bianca Ingrosso har haft ett händelserikt år med både mot- och medgångar och på hennes sociala medier har följarna fått följa med i alla toppar och dalar. I hennes senaste video på Youtube berättar hon nu om hur hon inte mår så bra och att hon kämpar med att känna sig tom och likgiltig.

– Just nu är jag bara inne i en period där jag är lite tom. Jag har liksom inte så mycket jag vill dela med mig av och därför tycker jag också att det är svårt att vlogga just nu. Ni vet när man är inne i en period och folk frågar om man vill prata men inte orkar? Jag är så himla likgiltig, vilket är likt mig men ändå inte, förklarar hon.

Men som tur är har hon tagit hjälp för att ta itu med alla sina känslor, och i videon berättar hon också hur mycket det har hjälpt henne.

– Det blev inte så mycket vloggande igår för jag gick till min psykolog, och där hade vi ett väldigt bra snack. Hon är ju väldigt duktig min psykolog, säger hon innan hon fortsätter:

– Hon har verkligen hjälpt mig att förstå varför allt hänger ihop. För det är så ofta som man bara lever på och tänker att det "där var lite hormonellt och det där var det som hände" och så, men allting har ju en koppling. Så det var skönt att prata med någon som verkligen lyssnar.

Så berättade Carina Berg för maken Erik om nya graviditeten: ”Han började tvärgråta”

Men mitt i det tuffa har Bianca även glada nyheter att komma med. Hon har nämligen tidigare pratat om att hon vill köpa lägenhet i Spanien, och nu har hon nya uppdateringar att komma med gällande jakten på det perfekta huset.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Bianca Ingrossos nya detaljer om lyxhuset i Palma

Bara några månader har gått sedan Biancas pappa Emilio Ingrosso och hans fru Åsa Ingrosso flyttade in i en lyxig lägenhet i Palma, och under sommaren visade Bianca upp det nya huset i en så kallad house tour på Youtube. I samma video passade hon även på att berätta om sina tankar kring att själv köpa ett hus i den varma semesterorten.

– Lägenheten bredvid är exakt likadan och med en sinnessjuk terrass på typ 176 kvm. Den är till salu för att antingen hyra eller köpa och jag är så jävla sugen. Det är perfekt läge också, sa hon.

Just det huset verkade det inte bli, men nu kan hon berätta att planerna om att köpa något i Palma är i full gång. I den senaste vloggen berättar hon:

– Jag har suttit och pratat med mäklaren för lägenheten i Palma som jag tittar på. Det är ju ett nytt hus som inte finns än, utan de håller på att bygga det. Så det är ju svårt att välja när det inte finns några rena och raka bilder på lägenheten utan det blir mer ett hum om hur det kommer att se ut.

Hon fortsätter.

– Det är ju en så stor grej att köpa lägenhet utomlands.

LÄS OCKSÅ: Melina Criborns oro för Bianca Ingrosso – efter kampen mot ätstörningen

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos nya ord om aborten – nu förklarar hon