Eric Saades första ord om Nicole efter uppbrottet

Eric Saades första ord om Nicole efter uppbrottet
Eric Saade och Nicole Falciani skulle ha gift sig i maj.
Men så kom plötsligt beskedet att de valt att gå skilda vägar. De senaste veckorna har Eric inte velat kommentera uppbrottet – men nu väljer han att bryta tystnaden.
Annons

Efter fem år tillsammans och ett bröllop alldeles inpå hörnet valde Nicole Falciani, 23, och Eric Saade, 29, att separera.

”Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev Nicole i ett inlägg på Instagram.

Annons

”Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget.”

Annons

Paret har valt olika sätt att ventilera sina känslor kring uppbrottet. Nicole har vid flera tillfällen delat med sig av sina tankar i sociala medier.

”Det känns märkligt, hur ska jag göra det här. Hur bloggar jag efter det här. Hur ska uppdateringen i mina kanaler se ut? Hur kan jag låtsas som ingenting när hela min värld raserat. Kanske är det svaret. Att bara fortsätta”, skrev hon i ett känslosamt blogginlägg.

Eric Saade i sin tur har valt en annan väg och konsekvent låtit bli att kommentera uppbrottet. I stället har han synts i andra sammanhang på sociala medier, däribland en fest i skärgården där han hängde med bland andra Molly Rustas och Hanna Friberg.

Annons

 

Eric Saade och fästmön Nicole Falciani uppklädda på ELLE-galans röda matta 2020
Eric Saade och Nicole skulle ha gift sig i maj.

Eric Saades ord om relationen till Nicole

I veckan uppdaterade han till slut sin Instagram, men inlägget handlade då om något helt annat än Nicole.

Någon levererar alltid”, skrev Eric följt av ett rött hjärta och en skärmdump på kollegan Anis Don Demina nya låt Krossat glas.

Annons

Eric har alltså varit relativt tyst. Men nu bryter han till sist tystnaden om uppbrottet med Nicole. På sin Instagram vänder han sig direkt till alla sina följare.

”Hej allihopa. Vissa förstår kanske varför jag varit frånvarande… Jag valde att lämna mitt förhållande för att jag inte mådde bra i vår relation. Ibland blir inte allt som man tänkt sig”, skriver han och fortsätter.
”Jag kommer alltid se tillbaka på de positiva stunderna jag fått uppleva de senaste 5 åren. Tack för all kärlek ni ger, till både mig och Nicole. Hörs snart. /E”.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…