Eric Saades festkväll med kändisarna efter uppbrottet från Nicole

Eric Saade och Nicole Falciani
Eric Saade har inte synts till på sina sociala medier sedan Nicole Falciani bekräftade att parets förlovning var bruten.
Men vad har artisten egentligen haft för sig under den senaste tiden?
Nya bilder visar att Eric njutit av solen i skärgården – tillsammans med några oväntade vänner.
Annons

Eric Saade, 29, friade till Nicole Falciani, 23, på nyårsafton 2018 och paret planerade att gifta sig i maj 2020. Men kärlekssagan fick sig ett olycklig slut när paret istället beslutade sig för att bryta förlovningen och gå skilda vägar. Det var i mitten på maj som Nicole delade med sig av sina första ord om uppbrottet.

Annons

”Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av. Det är oerhört tufft i dagsläget och mycket som måste bearbetas längs vägen, men jag tar en dag i taget”, skrev Nicole på Instagram.

Annons

Eric Saades långa paus från Instagram

Flertal gånger sedan dess har hon publicerat inlägg om sitt mående och även frågat följarna om hjälp med att hitta en jurist. Eric Saade har däremot inte kommenterat något kring uppbrottet och inte heller uppdaterat sina sociala medier sedan i början på maj. Så vad har egentligen Eric Saade haft för sig under pausen från Instagram?

Oväntade festen med bloggerskorna

Under måndagen taggades plötsligt Eric i en bild på en av hans fan-sidor, där syntes Eric sittandes på en poolkant i Stockholms skärgård. Men det var inte bara Eric som var ett välkänt ansikte på bilden. Några andra som visade befinna sig på samma ställe var nämligen bloggerskorna Molly Rustas, Hannah Friberg, Hanna Schönberg, Danijela Pavlica och Gertrude Tornvall. Bloggerskorna och influencerna uppdaterade flitigt från sommardagen ute skärgården på sina Instagram storys. Det badades, dracks drinkar och skrattades i solen och solnedgången på videoklippen där Eric flimrade förbi.

Annons

Även Leo Österholm Zuffanelli, ex-pojkvän till tidigare Paradise hotel-vinnaren Josefine Caarle befann sig på skärgårdsfesten. Leo delade med sig av en identisk bild likt den Eric var taggad i men på Leos bild syntes allihopa från den tidigare bilden – utom Eric. Kanske känner sig Eric inte redo för en Instagram-comeback än.

Annons

FOTO: Mattias Hansson/TT/Karin Törnblom/TT/Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…