Nicole Falcianis insikt efter uppbrottet från Eric Saade

Nicole Falciani
Nicole Falciani och Eric Saade har brutit upp förlovningen och gått skilda vägar.
I helgen skulle bröllopet ha gått av stapeln, vilket lett till en hel del tankar hos Nicole som hon nu delar med sig av.
”Komiskt”, skriver hon i ett blogginlägg.
Annons

För snart fem år sedan fann influencern Nicole Falciani, 23, och artisten Eric Saade, 29, varandra. På nyårsafton 2018 gick Eric ner på knä framför sin Nicole och efter ett självklart ”ja” så var bröllopsplanerna i full gång.

Annons

På Nicoles sociala medier-kanaler har följarna fått ta del av planerandet. Den stora dagen skulle äga rum i Toscana, i Italien, i maj 2020 men bröllopet fick stora hinder på grund av den pandemi som pågår i världen. Därför planerades bröllopet istället att flyttas fram tills det att paret plötsligt bestämde sig för att göra slut och bryta förlovningen.

Plötsliga uppbrottet innan bröllopet

Det var tidigare i maj som Nicole delade med sig av nyheten att paret beslutat sig för att gå skilda vägar. Ett beslut som hade tagit på henne hårt.

Ibland blir livet inte alltid som man tänkt sig. Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av”, skrev Nicole Falciani på Instagram och fortsatte:

Jag skulle verkligen vilja att ni respekterar detta. Varken jag eller Eric kommer kommentera detta ytterligare i dagsläget

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

”Vi två skulle blivit en”

Nicole har sedan dess bett sina följare om hjälp för att hitta en jurist och även flertal gånger öppnat upp om sina känslor kring uppbrottet. Under helgen begav hon sig iväg från Stockholm med familjen för att tänka på annat. Något som dock kom upp i hennes tankar var att det var just denna helg som hon och Eric Saade skulle ha gift sig.

Jag kände att jag verkligen behövde få komma iväg. Slippa vara hemma i lägenheten, i Stockholm. Den här helgen var ju egentligen vårt ursprungliga bröllopsdatum. Det har varit väldigt tufft psykiskt. Att veta, att nu skulle vi egentligen gift oss. Vi två skulle blivit en”, skriver Nicole Falciani på sin blogg och fortsätter:

Trots att jag inte borde ha gjort det, kollade jag vädret i Castiglione della Pescaia, där vårt bröllop skulle ägt rum. Strålande sol och +28. Varmaste dagen på det här året. Komiskt.”

FOTO: Karin Törnblom/TT/Oskar Kullander/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…