Eric Saade om saknaden efter beslutet i relationen med Nicole

Eric Saade om saknaden efter beslutet i relationen med Nicole
Eric Saade och Nicole Falciani ska snart flytta och i maj ska paret gifta sig i Italien.
Men Eric kom till Grammisgalan utan sin fästmö Nicole vid sin sida – nu berättar han varför.
– Jag saknar alltid henne, säger Eric Saade till Hänt.
Annons

Eric Saade, 29, är tillsammans med influencern Nicole Falciani, 22, sedan fyra år tillbaka. Paret förlovade sig under en resa till Dubai. Det var Eric som gick ner på knä och friade till Nicole som förstås sa ja.

Annons

Planeringen av bröllopet är i full gång och i maj gifter de sig i vackra Toscana. De valde platsen på grund av att Nicole Falcianis släkt kommer därifrån.

Eric Saade har tidigare berättat att han under planeringen av bröllopet har tagit ett steg tillbaka och låter Nicole få bröllopet precis som hon vill.

Annons

– Det här är hennes största dröm. Jag kanske aldrig haft den stora drömmen om bröllop, sen såklart så vill jag gifta mig med henne, men det är inte min största dröm som det är för henne. Jag har andra drömmar där jag får styra och ställa, sa Eric Saade till Hänt i oktober förra året.

Ny musik – ny bostad

Eric Saade släppte i höstas låten Postcard tillsammans med Anis Don Demina, 26. Under Grammisgalans röda matta igår, torsdag, berättade Eric att han kommer att släppa en ny låt om ungefär en månad – en låt som hänger ihop med Postcard.

– Den är en uppföljare till Postcard, skulle jag säga. Jag skulle säga att den är väldigt mycket i det landet. Hjärtekross, men samtidigt nostalgisk, säger Eric Saade till Hänt.

Annons
Eric Saade kom utan fästmön Nicole Falciani på Grammisgalan 2020.
Eric Saade kom utan fästmön Nicole Falciani på Grammisgalan 2020.
Eric Saade och Anis don Demina underhöll på Diabetesgalan förra året.
Eric Saade och Anis don Demina underhöll på Diabetesgalan förra året.

Flickvännen Nicole Falciani var inte med Eric på röda mattan – och saknaden efter henne är förstås stor.

– Det är bra. Det är långt som fan mellan oss just nu. Hon är på Bali – och jag är här. Jag saknar alltid henne, säger Eric Saade och skrattar.

Bröllopet kommer att äga rum om några månader och nu ska de också flytta. I höstas lades parets lägenhet på Kungsholmen ut till försäljning.

Annons

– Vi håller på att planera ett bröllop och vi flyttar nu. Det ska bli superkul. Vi har vårt och massa planer, säger Eric Saade.

FOTO: Christine Olsson/TT, Karin Törnblom/TT, Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…