Eric Saade och Nicole Falciani säljer lyxiga lägenheten

Eric Saade och Nicole Falciani säljer lyxiga lägenheten i Stockholm.
Eric Saade och Nicole Falciani ska flytta från sin lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Lägenheten ligger nu ute till försäljning – med ett utgångspris på närmare nio miljoner kronor.
Annons

Under de fyra år som artisten Eric Saade, 29, och influencern Nicole Falciani, 22, har varit ett par har de tagit flera stora steg i relationen. Efter att ha bekräftat relationen i maj 2015 dröjde det inte länge innan paret skrev sig på samma adress i centrala Stockholm – och några år senare bestämde de sig för sälja lägenheten för att köpa en ny.

Annons

I december 2017 köpte paret en lägenhet med fyra rum och kök i samma fastighet, som de sedan renoverade – och i juli 2018 visade Nicole Falciani upp resultatet i en video på sin Youtube-kanal. I videon visade hon bland annat upp den öppna planlösningen mellan kök, vardagsrum och matsal och en hel del andra lyxiga detaljer såsom bastu, walk-in closet och en stor terrass.

– Vi har renoverat köket, kontoret och nästan alla andra rum, berättade Nicole Falciani i videon.

Annons

Paret har nu bott i lägenheten i drygt två år. Men nu planerar de att flytta! Den 115 kvadratmeter stora lägenheten ligger ute till försäljning – med ett utgångspris på 8 975 000 kronor. På mäklarens hemsida beskrivs lägenheten som en exklusiv fyra, med egen terrass och utsikt mot Klara Sjö. Ett stenkast från Cityterminalen.

Var flytten bär av är ännu inte känt.

Erics avslöjande om bröllopsplanerna

Mitt under försäljningen av lägenheten pågår även en bröllopsplanering. Eric och Nicole ska nämligen gifta sig i Italien i sommar. För ett par månader skickades inbjudningarna ut och i en nyligen publicerad Youtube-video delar Nicole Falciani med sig av stunden då hon testade sin brudklänning för första gången.

– Nu är klänningen på. Det känns faktiskt väldigt, väldigt bra. Det är lite småändringar jag vill göra, men det känns riktigt galet. Den är verkligen så fin, säger Nicole Falciani i videon och konstaterar:

Annons

– Jag hade inte trott att den skulle vara så här bra.

Eric Saade har varit lite mer passiv i bröllopsplaneringen än vad Nicole har – och det är ett medvetet val förklarade han för Hänt tidigare i höst. Han berättade då att ett bröllopet är en av Nicoles största drömmar, och att han därför låter henne få det precis så som hon vill.

– Det finns en annan femtio procentig del av oss som ska ha det här bröllopet med och som tar hand om typ allt, sa Eric Saade då och fortsatte:

– Det här är hennes största dröm. Jag kanske aldrig haft den stora drömmen om bröllop. Sen såklart så vill jag gifta mig med henne, men det är inte min största dröm som det är för henne. Jag har andra drömmar där jag får styra och ställa. Jag vet att detta är hennes största dröm så jag har sagt till henne att ”gör vad du vill så är jag på”.

Se bilderna på Eric och Nicoles lägenhet

På mäklarens hemsida finns nu ett 30-tal bilder från Eric Saade och Nicole Falcianis lägenhet, som nu ligger ute till försäljning. Här kan du se ett urval av dessa:

Annons
Eric Saade och Nicole Falciani säljer lägenheten.
Från vardagsrummet kan man gå direkt ut till den stora terrassen. FOTO: DIAKRIT/Mäklarhuset.se
Eric Saade och Nicole Falciani säljer lägenheten.
Öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. FOTO: DIAKRIT/Mäklarhuset.se
Eric Saade och Nicole Falciani säljer lägenheten.
Sovrummet. FOTO: DIAKRIT/Mäklarhuset.se
Eric Saade och Nicole Falciani säljer lägenheten.
Badrummet har bastu, badkar, dusch och dubbelt handfat. FOTO: DIAKRIT/Mäklarhuset.se
Eric Saade och Nicole Falciani säljer lägenheten.
Lägenheten har en stor terrass med utsikt över vattnet. FOTO: DIAKRIT/Mäklarhuset.se
Annons

Hänt har sökt Eric Saade och Nicole Falciani.

FOTO: DIAKRIT/Mäklarhuset.se, TT/Karin Törnblom

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…