TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Så lever Ensam mamma söker-profilerna idag – får inte skaffa barn ihop

28 mar, 2024 
Ensam mamma söker
De sökte alla kärleken i Ensam mamma söker – och sen försvann de från rampljuset.
En av kvinnorna hittade nyligen kärleken på nytt och en annan har kämpat sig igenom livmodercancer.
Så här lever realityprofilerna idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

”Det blir en sommar i Sverige igen”. Sven Ingvars hit minns vi väl som introlåten i Ensam mamma söker. I realityserien fick ett gäng kvinnor dejta flera killar i hopp om att hitta någon att dela livet med. Och det är inte alltid helt enkelt att träffa någon som har barn från en tidigare relation!

Efter tio säsonger fick det vara nog och programmet lades på is. Kvinnorna som deltog har hunnit vara med om både ett och annat sedan kamerorna slocknade – och Hänt har koll!

Camilla Backman, 36, Västerås

Camilla Backman
Camilla Backman har hittat kärleken på nytt efter realityserien.Karin Törnblom/TT

Camilla Backman var en av de kvinnorna som syntes i den sista säsongen av Ensam mamma söker, ihop med Theodora Larsson, 36, och Elin Sylvén, fd Näslund, 34. Hon valde att satsa på Markus Rotstam i säsongsavslutningen men relationen blev inte långvarig.

Annons

Camilla är däremot inte singel idag. I somras träffade hon kärleken på nytt i Adam Eriksson, 30. De träffades på midsommarafton och det sa klick direkt.

– Han är lite yngre än jag. Men det märker ingen av oss av, säger Camilla till Hänt.

Att bli bonuspappa till Camillas son Milian, 11, har inte varit några problem alls. Och kanske kan det bli tillökning i framtiden!

– Vi får väl se, man kan ju inte ta det för givet att det ska gå. Så tiden får utvisa helt enkelt, säger hon.

Milian och Camilla är bosatta i Västerås sedan många år tillbaka, medan pojkvännen bor i Norberg. Hon skolar just nu om sig till systemingenjör efter att ha jobbar inom hemtjänsten och som butikschef på Granngården en längre tid.

Beatrice Larsson, 32, Lidköping

Beatrice Larsson
Beatrice Larsson i Ensam mamma söker 2017.Jerker Ivarsson/Aftonbladet/TT

2017 var Beatrice Larsson med i Ensam mamma söker. Mest dramatiskt blev det faktiskt efter inspelningarna, då hon blev ihop med Fredrik, som egentligen dejtade Johanna Ridde, 36, den säsongen. Förhållandet höll dock inte ihop speciellt länge.

Annons

– Jag har ingen kontakt med någon av kvinnorna från min säsong idag, förklarar hon för Hänt.

Sedan två år tillbaka är Beatrice ihop med pojkvännen Jimmy Paulsson som hon träffade via gemensamma vänner. De är särbor i dagsläget men det kan komma att ändras.

– Vi hoppas att snart kunna bo tillsammans, säger hon.

Drabbades av cancer: ”Kan inte få fler barn”

Tre år efter Ensam mamma söker drabbades Beatrice Larsson av livmodercancer. Tiden som följde kom att bli rejält tuff för henne och innebar både operationer och cellgiftsbehandlingar.

– Idag mår jag bra. Jag drabbades av hjärntrötthet efter cancern men det är bättre. Snart är jag friskförklarad. Jag har dock en gen som gör att det är högre risk att drabbas av cancer på andra ställen i kroppen, så vissa konstroller kommer jag att fortsätta gå på, säger hon.

Beatrice Larsson
Beatrice Larsson tillsammans med sonen Leonel.

Beatrice har opererat bort sin livmoder. Hon och Jimmy vill dock utöka familjen i framtiden och planerar att bli familjehem när de har flyttat ihop.

Annons

– Jag kan inte få fler barn. Jag har äggstocksvävnad som är nedfryst men med de reglerna som finns idag kan man inte göra så mycket med det, förklarar hon och fortsätter:

– Jimmy är också sugen på att bli familjehem så den tanken delar vi.

Susanne Bostrand, 41, Krokom

Susanne Bostrand
Det blev inte någon kärlek för Susanne Bostrand i Ensam mamma söker.Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Susanne Bostrand har faktiskt dejtat i tv flera gånger. 2014 fick vi se henne i Ensam mamma söker men där blev det inget napp. Fem år senare dök Susanne, som är mamma till döttrarna Ayla, Alicia, och Lily-­Eileen, upp i Bonde söker fru, där hon dejtade bonden Jimmy Olofsson, 42. Men inte heller där blev det ett lyckligt slut för Susannes del.

Susanne Bostrand och Bonde-Jimmy
Susanne Bostrand och Bonde-Jimmy.

Efter detta verkar det som att Susanne har valt att fokusera på sina döttrar och sig själv istället. Hon lever ett aktivt liv och beger sig ofta ut på äventyr i naturen med sina vänner.

Annons

Susanne Bostrand må vara singel än idag, men hon har i alla fall gott om härliga kvinnor i sin närhet!

Emma Bang Pettersson, 36, Stockholm

Emma Bang Pettersson
Emma Bang Pettersson var med i Ensam mamma söker 2010.Karin Törnblom/TT

Hela 15 år har passerat sedan Emma Pettersson sökte kärleken i Ensam mamma söker. Och mycket har hänt sedan dess! Hon har gift sig, fått ett till barn, skilt sig och träffat kärleken på nytt, enligt Aftonbladet.

Idag är Emma i en distansrelation med pojkvännen Ronni Christiansen, som hon träffade via jobbet.

– Det absolut bästa är nog hur trygg jag är i vår relation. Jag litar på honom till hundra procent, säger hon till tidningen.

Cecilia Ekeblom, 50, Svedala

Cecilia Ekeblom
Cecilia Ekeblom i Ensam mamma söker 2012.Eero Hannukainen/TT

I säsongen som visades på tv 2012 blev Cecilia Ekeblom ihop med brandmannen Janne Sundeborn. Två år senare var förhållandet över. Men inte heller Cecilia är singel idag, hon är ihop med en Mats Lundberg sedan strax över ett år tillbaka.

Annons

– Vi har väldigt mycket gemensamt, både i vår historia men även i vårt tänkande. Och det viktigaste av allt – han doftar rätt och han kan kyssas enormt bra, säger Ensam mamma söker-profilen till Aftonbladet.

My Martens, 36, Täby

My Martens
My Martens var med i Ensam mamma söker 2013.Eero Hannukainen/TT

En annan person vi minns väl från Ensam mamma söker är My Martens, som tillsamman med sonen Ludvig gjorde ett starkt avtryck hos tittarna. Inte heller för Mys del gick det vägen i programmet – men väl därefter kom hennes stora kärlek in i bilden.

2022 gifte sig My med Basic Element-medlemmen Jonas Wesslander, 48. Deras relation har varit långt ifrån spikrak och de har separerat flera gånger. Men till slut hittade de ro och nu är de alltså man och hustru. För Aftonbladet berättade hon om lyckan efter bröllopet.

My Martens
My Martens ihop med maken Jonas.Johan Jeppsson/TT

– Jag har mött min själsfrände. Ömsesidig kärlek och respekt. Men vi är även varandras raka motsatser i många saker och kompletterar därför varandra som yin och yang, sa hon till tidningen då.

FOTO: TT

Annons