LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

My Martens ord om återföreningen med Jonas Wesslander

22 nov, 2019 
AvStina Dahlgren
Jonas Wesslander och My Martens
My Martens och Jonas Wesslanders förhållande har gått upp och ned.
Efter att ha flyttat isär började de plötsligt att leta hus ihop.
Nu berättar My sanningen om relationen.
Annons
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausenBrand logo
My Martens nya besked om relationen – vändningen efter pausen

Ensam mamma söker-profilen My Martens, 31, och pojkvännen Jonas Wesslander, 43, förlovade sig i november 2017. Paret hade varit tillsammans ett par månader innan Basic element-artisten ställde den stora frågan.

”Rödgråten, tagen men SÅ lycklig! Min, Jonas gick ner på knä och friade. På min 30-års dag, på Hotel Skansen på Öland. Glädjetårar, översvämmande känslor….  En oförglömlig känsla och stund! Självklart svarade jag JA!  -Älskar dig min fina Jonas!”, skrev My Martens då på sin blogg.

My Martens och Jonas Wesslander flyttade isär

Men i våras berättade My att hon och Jonas Wesslander bestämt sig för att flytta isär och bröllopsplanerna hade lagts på is.

”Just nu, är det ett känslomässigt kaos inombords. Blandade känslor av både hopp, förtvivlan. Sömnlösa nätter och okontrollerat med tårar emellanåt. I det stora hela mår jag bättre än på många år. Men i relationen är det tyvärr inte så”, skrev My på sin blogg i slutet av maj.

Annons

Anledningen ska bland annat ha varit att My ofta reser mellan Stockholm och Öland, där hon har en son från en tidigare relation, samt att Jonas har många resdagar i sitt schema.

”Bara tanken på att skaffa barn, som då också skulle behöva pendla mellan två städer, slitas mellan oss båda pga av min situation. Det knäckte mig. Det gjorde mig fullkomligt livrädd! Jag känner mig otillräcklig. Hur jag än gör så räcker jag inte till, 100%. För någon. Det är en sak av flera som spelar in”, skrev hon då.

Efter att de flyttat isär förtydligade också My Martens att hon och Jonas Wesslander inte brutit förlovningen utan bara flyttat ifrån varandra.

Sorgen efter uppbrottet från Jonas Wesslander

En månad senare skrev My Martens ännu ett blogginlägg om relationen och sin sorg över läget.

”Nu sitter vi här. På varsitt håll. Mitt i sommarn. Med minst lika många frågetecken som innan…. Kanske fler. Och tyvärr känns det allt annat än bra. Vi dansar inte i takt just nu”, skrev hon.

Annons

Därför blev många förvånade när det kom fram att My Martens och Jonas Wesslander tittade på hus tillsammans.

”Vilodag från träningen! Och en husvisning…  Jonas och jag det över mäktigheten för ett större, gemensamt boende. -spännande!!!” skrev hon på bloggen.

My Martens avslöjar sanningen om relationen

När My och Jonas dök upp ihop på frisören Bobby Oduncus invigning av sin nya salong var Hänt på plats och passade på att fråga om relationen.

– Vi är fortfarande tillsammans och förlovade, men vi är särbo, säger My Martens.

Deras relation fungerar mycket bättre när de bor isär och idag är de än en gång ett starkt par. Jonas har varit en stor stöttepelare för My nu när hon fått en ny tjänst på företaget Lohilo, samtidigt som hon fortsätter med sina träningsresor och sociala medier.

– Jonas hjälper mig jättemycket, berättar My.

Bostadsletandet har de lagt ner och My säger att Jonas helt enkelt inte var redo.

Hur ser framtiden ut för er?

– Ingen aning, vi får ta en dag i taget men vi trivs som särbos. Vi letar inte hus ihop längre i alla fall, säger My Martens.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons