TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Ensam mamma söker-Elin namnavslöjande –har fött sitt tredje barn på 3 år

25 feb, 2022 
Elin Sylvén, före detta Näslund, från Ensam mamma söker 2019.
Elin Sylvén, känd från Ensam mamma söker, har fött sitt tredje barn på lika många år.
Nu avslöjar hon nyfödda bebisens kön och namn.
Läs allt här!
Annons
Ensam mamma söker-profilens stöd till Kenza efter kritikenBrand logo
Ensam mamma söker-profilens stöd till Kenza efter kritiken

Svenska folket fick lära känna Elin Näslund, 33, i TV3:s succéserie Ensam mamma söker under våren 2019. Det var den sista säsongen innan kanalen valde att lägga programkonceptet på is.

I säsongen hade Elin sällskap av de två andra mödrarna Theodora Larsson och Camilla Bäckman. Tittarna fick följa deras respektive resa i jakten på den stora kärleken.

Redan innan sista avsnittet sändes på tv fick vi veta att Elin var gravid och kär. Så det stod klart att hennes upplevelse av programmet hade resulterat i en relation. Elin kunde inte avslöja något då, men ett par månader senare stod det klart att det var Marcus Sylven, 25, som var pappa till barnet och Elins nyfunna kärlek.

Ensam mamma söker-Elins och Marcus Sylvéns familjelycka – efter programmet

Sonen Alve föddes våren 2019, när programmet sändes på tv, och blev därmed parets första gemensamma barn. Elin, som numera tagit Marcus efternamn och därmed heter Elin Sylvén nu, blev då tvåbarnsmamma; hon hade dottern Freja, 7, från en tidigare relation.

Annons

Ett år efter sonens födsel blev Elin Sylvén gravid igen. Nyheten kom som en chock för både Marcus och Elin, som inte var beredda på att familjen skulle utökas ytterligare så tätt inpå.

– Det kommer bara skilja drygt 16 månader mellan Alve och kommande bebisen och eftersom jag pluggar på heltid så kommer det ju såklart också bli en utmaning med två små barn så tätt, sa hon i en intervju med Hänt då.

I oktober 2020 föddes deras andra son Love, och familjelyckan var total. Däremot tog familjelyckan inte slut där. Ytterligare en oplanerad graviditet chockade följarna i januari 2022. Så här skrev Elin Sylvén om gravidbeskedet på Instagram då:

”Vi valde att hålla den här graviditeten för oss själva tills nu av många anledningar, dels för att det här är min sista graviditet”.

Ensam mamma söker-Elin namnavslöjande – har fött sitt tredje barn på 3 år

På måndagen den 21 februari bröt Elin tystanden och berättade om sina tre barns nyfödda syskons ankomst till världen.

Annons

Igår 20/2 kl 19:24 kom äntligen lillebror. Vi alla mår bra och känner oss rikast i världen”, skrev hon på Instagram till följarna. Den snart 8-åriga Freja kommer alltså ha händerna fulla med tre små bröder.

Våran Sune”, skrev Elin dagen därpå och avslöjade namnet på den nyanlända familjemedlemmen. Hon passade då också på att presentera honom för världen med en bild. Stort grattis fyrabarnsmamman Elin och till hela familjen!

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons