LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Ensam mamma söker-Elin Sylvén gravid med tredje barnet på 3 år

21 jan, 2022 
Elin och Marcus Sylvén
Elin Sylvén, fd Näslund, och maken Marcus Sylvén träffades i Ensam mamma söker 2019.
Nu avslöjar Elin att de väntar sitt tredje gemensamma barn.
– Det här är min sista graviditet, skriver hon på Instagram.
Annons
TV3:s nya ödesbesked om Ensam mamma söker – efter långa tystnadenBrand logo
TV3:s nya ödesbesked om Ensam mamma söker – efter långa tystnaden

Under våren 2019 fick TV3-tittarna följa Theodora Larsson, Camilla Bäckman och Elin Näslund, 33, i deras jakt på den stora kärleken. Sedan dess har Ensam mamma söker legat på is och kanalen verkar inte ha några planer på att göra en ny säsong av programmet.

Att Elin är glad över att hon ställde upp i Ensam mamma söker råder det ingen tvekan om. Redan på pressträffen, som ägde rum innan det första avsnittet visats på tv, visade det sig att hon var gravid.

Vem pappan till barnet var kunde Elin såklart inte avslöja då – men ett par månader senare stod det klart att det var Marcus Sylven, 25, hon valt att fortsätta sin relation med.

Stora familjelyckan efter Ensam mamma söker 2019

Elin, som numera heter Sylvén i efternamn, har dottern Freja sedan en tidigare relation. I april 2019, när sonen Alve föddes, blev hon alltså tvåbarnsmamma. På Instagram berättade hon om den stora lyckan.

Annons

”Idag blev vår värld så mycket större! Välkommen till oss, vår stora lilla kärlek”, skrev Elin i ett inlägg då.

Ett år efter att sonen att sonen kommit till världen blev Elin Sylvén gravid igen. Nyheten kom som en chock för både Marcus och Elin, som inte var beredda på att familjen skulle utökas ytterligare så tätt inpå.

– Det kommer bara skilja drygt 16 månader mellan Alve och kommande bebisen och eftersom jag pluggar på heltid så kommer det ju såklart också bli en utmaning med två små barn så tätt, sa hon i en intervju med Hänt då.

Elin och Marcus Sylven väntar sitt tredje gemensamma barn

I oktober 2020 föddes Love, och familjelyckan var total. I ett inlägg på Instagram hintade Elin om att det kanske inte skulle bli några fler barn därefter.

”Valkommen hem var sista lilla pusselbit, lillebror Sylven. Overvaldigad av att all den har lyckan ar var!”

Men Love blir inte den sista pusselbiten i familjen Sylvén. Nu avslöjar Elin nämligen att hon väntar sitt fjärde barn!

Annons

”Om cirka en månad kommer alltså S, tre barn under tre år (!) och en blivande 8 åring – den såg jag inte komma för bara något år sen (eller i våras heller för den delen)”, skriver Ensam mamma söker-profilen intill en bild på sin växande mage.

I inlägget förklarar Elin också varför hon valt att hemlighålla graviditeten för sina följare på Instagram.

”Vi valde att hålla den här graviditeten för oss själva tills nu av många anledningar, dels för att det här är min sista graviditet”, skriver Elin Sylvén och fortsätter:

”Den var inte planerad och när vi väl tog beslutet så har jag primärt velat dela den med Marcus, familjen och andra närstående. Det har varit både viktigt och samtidigt känts fint och mysigt att få göra det på det här sättet den här gången”.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons