LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ensam mamma söker-Elin och Marcus babylycka – första orden

29 apr, 2019 
AvAgnethe Alm
Ensam mamma söker-Elin Näslund och Marcus Svanberg med sitt första gemensamma barn Alve.
Redan när Ensam mamma söker 2019 började sändas på tv var Elin Näslund gravid. I sista avsnittet avslöjades det att Marcus Svanberg var pappan. Nu har deras bebis kommit till världen.
Annons

Elin Näslund, 29, var en av mammorna som sökte kärleken i TV3:s dejtingprogram Ensam mamma söker 2019. Redan innan säsongen drog igång fick tittarna veta att Elin var gravid väntade barn med den kille som hon slutade upp med i programmet.

Under programmets gång uppstod det spirande kärlek mellan Elin och Marcus Svanberg, 22, som efter sista avsnittet äntligen kunde gå ut med att det var han som var pappan till barnet. I flera månaders tid tvingades han hålla faderskapet hemligt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I podcasten Vad har Hänt? berättade han efter säsongsavslutningen om hur det var att inte kunna berätta om graviditeten för någon – inte ens sin egen familj.

– För mig har det varit sjukt jobbigt om jag ska vara ärlig, för det är ju det största som händer i ens liv, att få barn, sa Marcus i podden.

Samtidigt avslöjade Marcus Svanberg när bebisen var beräknad, vilket var på en väldigt speciell dag. Nämligen på hans födelsedag, den 17 maj.

Annons

”Vår stora lilla kärlek”

Men den 17 maj blev det inte, för nu är bebisen här! På Instagram delar Elin Näslund med sig av den stora, lyckliga nyheten att hon och Marcus blivit föräldrar. Sedan tidigare har hon dottern Freja, 5.

”Idag blev vår värld så mycket större! Välkommen till oss, vår stora lilla kärlek”, skriver Elin Näslund på Instagram.

På bilden till texten syns Elin med barnet i famnen, och Marcus som håller bebisens hand. Båda två ler stort när de tittar ner på familjens nya medlem. Och i kommentarsfältet strömmar nu gratulationerna in från Elins Instagram-följare, och Ensam mamma söker-tittarna.

”Åh vad underbart, stort grattis!!!”, skriver en.

”Åh, Grattis till er nya familjemedlem”, skriver ännu en.

FOTO: TV3/Eva Edsjö, Instagram

Annons