Emilio Ingrossos utseendeförändring – bilderna med Niclas Wahlgren avslöjar

Emilio Ingrosso.

Niclas Wahlgren och Emilio Ingrosso verkar än idag ha en tight relation – fast att Emilio skiljde sig från Niclas syster för väldigt många år sedan.
Nu postar de båda två nya bilder tillsammans som skapar uppmärksamhet på flera olika sätt.

Emilio Ingrosso och Åsa Ingrosso är ett tight par som gör det mesta tillsammans. Förutom att vara äkta makar och livskamrater är de också kollegor och driver tillsammans restaurangen La Perla. De har två La Perla-restauranger i Palma och även en i Stockholm. Detta har gjort att paret den senaste tiden bott i både Sverige och Stockholm – vilket gjort att Emilio synts till mer på familjens sociala medier när de umgås i huvudstaden.

Även ex-svågern Niclas Wahlgren syns umgås med Emilio än idag – trots att han snart skiljde sig från systern Pernilla Wahlgren för drygt 20 år sedan.

I sociala medier kommenterar de ofta varandras inlägg och när Niclas var på Mallorca passade de på att umgås.

”Tack för igår Emilio Ingrosso och tack för alla skratt-historier och minnen som vi delar! Love you”, skrev Niclas i ett inlägg på Instagram då.

9 av 10 rekommenderar Svedea – försäkra din hund med upp till 30% rabatt. Klicka här!

Niclas Wahlgren jobbar som personlig tränare

Niclas har under de senaste två åren funnit ett stort intresse i hälsa och träning och han har tidigare berättat för Hänt hur han tänkte kring kroppsbilderna på sociala medier som drog åt sig en hel del uppmärksamhet.

LÄS MER: Helena Hyséns ord till okända sonen Alexander – efter bråken

– Det blev att att man la ut någon övning eller visade sig i bar överkropp och då blev folk inspirerade och frågade hur man gjorde. Det tyckte jag var kul för det är ju det sociala medier handlar om, att inspirera andra till något bra, sa Niclas då.

Intresset utvecklade sig så pass mycket att han blev utbildad personlig tränare.

– Det är ett beslut som har växt fram just eftersom att träning är en så stor del av mitt liv, jag pysslar ju med det varje dag. Sedan lär man känna människor som är likasinnade och några av mina kompisar som jag tränar med är ju personliga tränare och då kände jag bara att ”shit vad mycket ni kan om kroppen”, sa Niclas då.

Niclas och Emilio tränar tillsammans

Nu har både Emilio och Niclas postat nya bilder på Instagram, där man ser att de tränar tillsammans.

”Tusen tack för ett grymt pass, bästa PT Niclas Wahlgren!”, skriver Emilio.

Niclas la även han ut en bild och skrev:

”Min favorit ex-svåger!”.

På bilderna kan följarna se en stor utseendeförändring hos Emilio – som både blivit väldigt vältränad och snaggat av sig sitt hår.

LÄS OCKSÅ: Bingolotto-Stefan Odelberg om relationen till sin pappa

LÄS OCKSÅ: Jesper Blomqvist och flickvännen Erica Jensen träffades på Blocket