Niclas Wahlgrens nya livsbeslut – efter förändringen

Niclas Wahlgren.

Niclas Wahlgren avslöjar nu sitt nyårslöfte inför 2020 – och det är ett löfte som grundar sig i en insikt om livet han fick redan förra året.
”Fortsätta investera i mitt liv”, skriver han på Instagram.

Niclas Wahlgren, 54, har under den senaste tiden funnit ett stort intresse i hälsa och träning – något som han gärna delar med sig av på sociala medier. I somras berättade han för Hänt hur han tänkte kring kroppsbilderna på sociala medier.

– Det blev att att man la ut någon övning eller visade sig i bar överkropp och då blev folk inspirerade och frågade hur man gjorde. Det tyckte jag var kul för det är ju det sociala medier handlar om, att inspirera andra till något bra, sa Niclas Wahlgren då.

Intresset utvecklade sig så pass mycket att han i oktober blev utbildad personlig tränare.

– Det är ett beslut som har växt fram just eftersom att träning är en så stor del av mitt liv, jag pysslar ju med det varje dag. Sedan lär man känna människor som är likasinnade och några av mina kompisar som jag tränar med är ju personliga tränare och då kände jag bara att ”shit vad mycket ni kan om kroppen”, sa Niclas Wahlgren till Hänt då.

Efter detta har han fortsatt posta flitigt med träningsbilder. För några veckor sedan la han ut en bild där han står i bar överkropp med texten: ”Det är det långsiktiga målet som är det viktiga. Allt annat är bara en bonus”.

Niclas Wahlgrens nyårslöfte

Nu berättar Niclas Wahlgren på sin Instagram om sitt nyårslöfte, samtidigt som han ger en uppmaning till sina följare.

”Brukar du ge några nyårslöften? Om inte, lägg ett för dig själv i år! Mitt eget löfte är detsamma som förra året dvs att fortsätta investera i mitt liv. Styrketräning stärker inte bara våra muskler utan motverkar även hjärt och kärlsjukdomar”, skriver han i inlägget och fortsätter:

”Flertal studier påvisar också att det bromsar vårt åldrande. Så vill du hänga på gymmet tillsammans med mig efter nyår så är du välkommen”. 

FOTO: Charlotte Brunzel/ TT, Instagram