Niclas Wahlgren ärliga ord om barnkampen: ”Inte så lätt”

Niclas Wahlgren
Niclas Wahlgren har två barn som han är väldigt tacksam för.
Men nu medger radioprofilen att det inte var så enkelt att få barn.
– Nu var det ju inte så lätt att få barn, säger Niclas i en intervju med Expressen.
Annons

Niclas Wahlgren, 55, har under den senaste tiden funnit ett stort intresse i hälsa och träning. Hans nya intresse är något som han gärna delar med sig av på sociala medier, varpå en hel del bilder på sig själv från gymmet. För några veckor sedan delade radioprofilen med sig av en bild på Instagram där han hade bar överkropp. Han stod i enbart ett par träningsbyxor i ett omklädningsrum, och följarna häpna.

Långsiktiga livsmålet

Niclas har tidigare avslöjat att hans långsiktiga mål i livet är att bli världens starkaste hundraåring. Men han är ju ännu endast 55 år fyllda, så det är ett tag kvar.

Annons

Radioprofilen har två barn, Tim, 30, tillsammans med Mia Bodén, och Kit, 8, som realityprofilen Laila Bagge, 47, är mamma till.

Annons

I en intervju med Expressen berättar Niclas om tiden innan Tim kom till, en kamp som pågick i hela 3,5 år.

– Jag hade längtat efter att bli pappa ganska länge. Jag hade ju ett fast förhållande med hans mamma Mia. Sen tror jag vi var nyss fyllda 20 år när vi träffades och vi bestämde ganska tidigt att vi ville ha barn. Vi tyckte båda att vi var skitvuxna, säger Niclas med ett skratt.

Niclas Wahlgren: “Det var ju inte så lätt”

Men att bli gravida gick inte så snabbt och smidigt som de kanske från början tänkt och hoppats på.

– Nu var det ju inte så lätt att få barn. Tim tog ju närmare 3,5 år och göra. Vi trodde inte vi skulle få barn över huvudtaget och provade massa olika vägar om jag ska vara helt ärlig, avslöjar Niclas i intervjun med Expressen.

Radioprofilen menar att de blev utdömda, men när de lade försöken att få barn åt sidan, då hände det grejer – under en semester i Thailand.

Annons

– 1988 på ön Koh Samet, där hände han. Så det var ju fantastiskt, han var så efterlängtad, medger Niclas Wahlgren.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…