Emilia Wahlunds lycka med Marcelo – svaret efter hatkommentarerna

Emilia Wahlund.

Trots att Emilia Wahlund och pojkvännen Marcelo Peña har tagit nästa steg i relationen och köpt ett hus tillsammans får de utså flera nedlåtande kommentarer om förhållandet.
Nu sätter hon ner foten och ger svar på tal.
”Jag är så stolt över oss två”, skriver hon på Instagram story.

Nästa år väntas reality-profilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 21, få sitt första barn tillsammans. Paret har sedan tidigare avslöjat att de väntar en liten flicka och förberedelserna inför bebisen ankomst är i full gång.

LÄS MER: Marcelo och Emilias nya hus – se alla bilder här

Emilia Wahlund har valt att vara öppen och dagligen delar hon med sig av uppdateringar gällande graviditeten och livet som blivande mamma på Instagram. Hon har bland annat delat med sig om sina tankar kring vad barnet ska heta och har också avslöjat några av de namnförslag som paret har.

Emilia Wahlunds ord om oron

Graviditeten är nu snart halvvägs. Trots att Emilia Wahlund främst är glad och lycklig så har hon tidigare berättat att hon också känner en viss oro.

– Det känns jättekul, jag är jätteglad. Men samtidigt är man väldigt rädd att någonting ska hända. Man tänker väldigt mycket så det är ju inte bara roligt. Eller, det är klart att det ska bli jättekul och det är det bästa som har hänt mig och oss men man blir ju rädd, sa hon då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men trots glädjen över graviditeten verkar allt inte vara frid och fröjd. Emilia Wahlund har flera gånger vittnat om att hon och pojkvännen får mycket hat riktat mot sig. Paret har tidigare pratat om en turbulent tid i förhållandet, när Marcelo Peña var otrogen mot sin flickvän. Paret har dock lagt det bakom sig och för Hänt har Emilia Wahlund berättat om hur stark parets kärlek för varandra är.

”Jag känner mig tryggare än nånsin och Marcelo kommer bli världens bästa pappa!”, skrev hon då.

Emilia Wahlund ger svar på tal efter kommentarerna

Nu har Emilia Wahlund återigen valt att uttala sig om kritiken hon får utstå och ger svar på tal till de personer som skriver hatkommentarer. Hon väljer också att hylla sin sambo och resan de gjort tillsammans.

”Jag är så stolt över oss två. Tänk hur mycket skit vi fått höra, att vi aldrig kommer hålla, att jag bara är en i mängden och ett tidsfördriv för M, att han inte är kär i mig, att jag är ung och dum osv osv listan kan göras lång. Nu sitter vi här och ska få en dotter om 4 månader och har precis köpt ett hus tillsammans. Wow.”, skriver hon på Instagram story.

FOTO: Instagram/Anders Wiklund/TT

LÄS OCKSÅ: Uppmärksammade statyn av Marko ”Markoolio” Lehtosalo sågas

LÄS OCKSÅ: Carina Berg om svårigheterna under graviditeten

Senaste nytt