Emilia Wahlund och Marcelo Peñas barn – det ska dottern heta i efternamn

Emilia och Marcelo

I april blir Marcelo Peña och flickvännen Emilia Wahlund föräldrar för första gången.
Paret har nu fullt upp med att förbereda sig inför dotterns ankomst – och de har redan landat i ett beslut kring vad hon ska heta.

Dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 30, är ett välkänt ansikte för Paradise hotel-fansen. Han har medverkat i programmet flera gånger och under sina vistelser på lyxhotellet har han inlett ett flertal romanser.

Sedan Marcelo medverkade i Paradise hotel senast har mycket hänt. Strax efter inspelningarna träffade han kärleken i Emilia Wahlund, 21, och nu har han bytt ut de galna festkvällarna mot hemmamys med flickvännen, som i höstas avslöjade att hon är gravid med deras första barn.

I samband med att familjen blir större ska paret flytta från lägenheten i innerstan till en villa i Sigtuna, utanför Stockholm.

– Nu börjar riktiga baba-livet, har Marcelo tidigare sagt om den stora livsförändringen.

Gravida Emilia Wahlund om näthatet

Graviditeten har varit långt ifrån en dans på rosor. Förutom att Emilia har tampats med illamående har hon även mottagit en hel del näthat sedan hon och pojkvännen avslöjade att de väntar tillökning.

Marcelo Peña har flera omskrivna kärleksrelationer i bagaget och hans uppmärksammade dokusåpa-erfarenheter har fått följarna att gå hårt åt honom och Emilia. Den blivande mamman har tidigare försvarat sig offentligt på Instagram.

LÄS MER: Biancas ilska efter om Lovisa Worges festkväll

”Vårt barn har noll koppling till varken mitt eller Marcelos förflutna så lägg ner. Blanda inte in vår dotter i hans tidigare handlingar, misstag och beslut”, skrev hon nyligen i en story på Instagram.

Nya avslöjandet om namnvalet

I november fick Emilia och Marcelo reda på att det är en liten flicka som ligger i magen. Lo, Lilo, Lea, Cloe, Elle, Stella är några av de namnförslag som Emilia Wahlund gillar. Det verkar som att paret har landat i ett beslut men att de inte kommer avslöja vad dottern ska heta förrän efter förlossningen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

De blivande föräldrarna väljer alltså att hålla lite för sig själva, men i en ny uppdatering på Instagram story avslöjar Emilia att deras barn kommer att få bådas efternamn, det vill säga Wahlund Peña.

På frågan om deras dotter ska ha ett mellannamn kommer Emilia med ett nytt besked:

”Antingen Julia (efter min storasyster), Linnea (efter min gammelfarmor, Camilla (efter min mamma) eller Emilia. Vi vet inte”, skriver hon.

Det kan alltså bli så att det blir två Emilia i familjen Wahlund Peña!

LÄS OCKSÅ: Första bilderna på Marcelo och Emilias hus

LÄS OCKSÅ: Gravida Emilia om planerna på fler barn med Marcelo

FOTO: SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet/TT, Instagram