ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindströms sorg – efter kampen med 3-åriga dottern: ”Hemskt”

03 okt, 2022 
AvJulia Riddertorp
Jennifer Iversen
Elsa Lindström.
Artisten och tv-profilen Elsa Lindström medverkar i tävlingsprogrammet Kompani Svan som har premiär ikväll. I en exklusiv intervju med Hänt berättar Elisa nu om hur programmet påverkat henne.
Annons
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

Elisa Lindström, 31 har minst sagt erövrade svenska folket med sin sannolika röst. Vi har kunnat följa artisten i bland annat program som Dansbandskampen, Let's Dance, Körslaget, Stjärnornas stjärna och Melodifestivalen.

Under hösten år 2017 släppte Elisa sitt första engelska album med namnet Roses In The Rain och året därefter släppte hon även en julskiva med titeln Nu glittrar trädens kronor tillsammans med Py Bäckman, 74 och Mats Wester, 58.

Som förstått är Elisa omtyckt av folket och har medverkat i flera program. Där Elisa senast går att se är i tävlingsprogrammet Kompani Svan som har premiär idag på Discovery+ och Kanal 5 klockan 21:00.

Programmet Kompani svan

Kompani svan går ut på att tretton svenska kändisar ska genomgå ett boot camp där deras fysiska och mentala förmåga sätts på prov.

Annons

Deltagarna ska då tävla både individuellt och som grupp där militära experter vägleder och pressar dem till helt nya nivåer.

Programmet utspelar sig i Kalixfors där kändisarna är helt utan personliga tillhörigheter och namn är strikt förbjudet. Istället tilltalas de med siffror och det är militär auktoritet som gäller.

I en intervju med Hänt berättar Elisa om friheten hon kände efter att ha varit med i programmet.

– Det har varit skönt att gå in i ett program där man är osminkad och bara är sig själv.

Hon berättar också att hon tror att det kommer bli ett bra program och att det var bra för henne att komma iväg. Men Elisa berättar också om en annan sida som inte är lika munter efter att ha deltagit i programmet.

Elsa om tiden från dottern Irma

Elsa har bortsett från en fartfylld karriär dottern Irma, 3, tillsammans med ex-maken Markus Frykén, 31 som föddes 2019.

Eftersom inspelningen av programmet var borta i Kalixfors mötte Elisa en stor utmaning som hon berättar om för Hänt.

Annons

– Min största utmaning var att vara ifrån Irma och jag har ju gått igenom en skilsmässa.

Under Elisas medverkan i Melodifestivalen år 2021 gick ex-makarna skilda vägar och hon berättar om den tuffa tiden för Hänt.

– Alla med barn som gått igenom det vet ju vad hemskt det är.

Hon berättar också att det var väldigt bra för henna att komma iväg, men att det återigen var tufft att vara borta från dottern.

– Det kändes också lite som att jag gjorde det för hennes skull, är jag en stark mamma så kan jag ge det till henne och det här stärkte mig på riktigt så det motiverade mig.

Missa inte premiären för Kompani Svan ikväll där vi får se Elisa kämpa!

FOTO: Hänt

Annons