LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här är alla deltagare i Kompani Svan 2022 – på Kanal 5 och Discovery+

16 jun, 2022 
Felicia Hovryd
GUNDE SVAN, KOMPANI SVAN
I höst kommer det nya tävlingsprogrammet Kompani Svan. Här är allt du vill och behöver veta om deltagarna som ska tävla i programmet.
Annons
Här straffas deltagarna i TV4-programmet – Se osmakliga klippet härBrand logo
Här straffas deltagarna i TV4-programmet – Se osmakliga klippet här

Under hösten 2022 har det nya tävlingsprogrammet Kompani Svan premiär. I programmet kommer 12 kända svenskar flytta in på en militäranläggning utanför Kiruna där de kommer att genomgå ett stenhårt fysiskt och mentalt boot camp.

På plats för att leda deltagarna genom programmet finns Gunde Svan, 60, och Mikael Tornving, 61. Programledarna Gunde och Mikael ser fram emot att se utveckligen som deltagarna kommer gå igenom.

– Deltagarnas förutsättningar varierar men motivationen hos samtliga är hög. Vårt mål är att alla ska utvecklas och inse att de klarar mycket mer än de tror, och vi ser verkligen fram emot en givande inspelning, säger Gunde Svan och Mikael Tornving.

Deltagarna kommer samarbeta som grupp, men tävla individuellt.

Här är alla deltagare i Kompani Svan 2022

Nu avslöjas deltagarna som ställer upp i programmet.

Niclas Wahlgren

Annons

Niclas Wahlgren, 56, är skådespelaren, artisten och programledaren, han har medverkat i Melodifestivalen 2006, Let's dance 2009, olika teaterföreställningar och varit programledare på NRJ.

Agneta Sjödin

Programledaren Agneta Sjödin, 54, är bland annat känd från Fångarna på fortet, men även från hennes egna program Agnetas nyårskarameller där tittarna får se bloopers från året som gått.

Daniel Paris

Bloggaren Daniel Paris, 33, slog igenom i tv-programmet Ung och bortskämd 2010 och har sedan dess synts flitigt på sin blogg och numera Instagram.

Doreen Månsson

Journalisten Doreen Månsson, 47, har varit programledare för barnprogrammet Bolibompa och har medverkat i På spåret 2009/2010 tillsammans med Hans Rosling. De senaste åren har Doreen jobbat som journalist och driver även sin alldeles egna PR-byrå Doreen PR.

Elisa Lindström

Artisten Elisa Lindström, 31, har dansbandet Elisa's och har tagit hem två Grammisar för Årets dansband, hon har även medverkat i Melodifestivalen 2021.

Annons

Joy M'Batha

Rapparen Joy M'Batha, 27, har samarbetat med artister så som Linda Pira, Timbaktu och turnerat med gruppen Maskinen.

Magnus Hedman

Magnus Hedman, 49, är före detta fotbollsmålvakt och har varit expertkommentator för spanska La Liga och världsmästerskapen.

Viktor Frisk

Bloggaren och artisten Viktor Frisk, 27, är ena halvan av musikgruppen Samir & Viktor som har varit med och tävlat i Melodifestivalen, han har även medverkat i Över Atlanten 2019.

Lulu Carter

Tv-profilen och inredaren Lulu Carter, 61, är bland annat känd från tv-programmet Äntligen hemma där hon var med och inredde svenska folkets hem.

Anton Ewald

Artisten Anton Ewald, 28, har varit med i Melodifestivalen både som dansare och sångare. Alla åren – 2013, 2014 och 2021 som Anton har medverkat som artist i musiktävlingen har han tagit sig till final.

Harald Treutiger

Harald Treutiger, 66, är en van och folkkär programledaren som har lett bland annat Melodifestivalen, Eurovision Song Contest och Expedition Robinson. Han har även medverkat i Bingolotto och Let's dance.

Annons

Josephine Qvist

Influencern Josephine Qvist, 29, är hon från sin medverkan i tv-programmet Ex on the beach år 2015 och har idag en stor kanal på Youtube.

Inför inspelningen har Anton Ewald blandade känslor, men han är framförallt taggad.

– Jag är spänd, nervös och exalterad inför att delta i det här programmet och det jag hoppas få ut är att utvecklas som människa och bli den bästa versionen av mig själv. Jag vet att vi kommer att ställas inför väldigt svåra och tuffa prov, både fysiskt och mentalt men jag är redo att pusha mig själv till min brytpunkt. Det är då utveckling sker! Jag uppskattar verkligen möjligheten att få delta i det här programmet med dessa underbara människor, säger Anton Ewald.

Kompani Svan har premiär i höst på Kanal 5 och discovery+.

GUNDE SVAN, MIKAEL TORNVING
Här är programledarna!

FOTO: Henrik Montgomery/TT, Linus Hallsenius / Kanal 5 och discovery+

Annons