Ellinor Bjurström avslöjar sanningen om Unga mammor

Ellinor Bjurström om sin medverkan i Unga mammor
Ellinor Bjurström är en av de nya deltagarna i Unga mammor på TV3. Efter följarnas frågor avslöjar hon nu anledningen till varför hon är med i programmet.
Annons

Ellinor Bjurström, 23, är tillbaka i tv-rutan. 2014 såg vi henne tävla om att bli nästa stora modell i Top model Sverige på TV3. Nu fortsätter hon på samma kanal, men i en helt annan roll – nämligen som mamma.

Annons

Nyligen blev det känt att Ellinor är en av de nya deltagarna i TV3:s och Viafrees realityserie Unga mammor. Där får tittarna följa Ellinors liv tillsammans med sambon Jimmy Olsson, 29, och sonen Aron, som föddes i augusti 2018. I de första avsnitten filmas de nyblivna föräldrarna när de efter mycket om och men bestämmer sig för namnet Aron. De visar även upp projektet på tomten som tog fart redan under graviditeten – ett stort, nytt hus.

Under tisdagen var det premiär för den nya säsongen av Unga mammor och efter det har Ellinor Bjurströms följare blivit frågande över Ellinors medverkan i programmet. Var det hon själv som sökte eller ringde produktionen upp? Nu svarar Ellinor på frågorna i en Instagram story.

– Jag märker att jag har fått två stycken frågor angående Unga mammor, som många utav er har ställt, säger Ellinor i sin story.

Annons

Därför är Ellinor med i Unga mammor

Den första frågan är om det var Ellinor som själv sökte sig till programmet eller om hon blev uppringd.

– Det är så att de ringde upp mig och jag tyckte att det var en jätterolig förfrågan, så jag tackade ja.

Ellinor säger också att det är många som undrat om hon själv anser sig själv vara en ung mamma. När Aron föddes var hon 23 år gammal. En ålder som hon själv tycker är ung för att bli mamma.

– Det är ju inte 16 and pregnant direkt, men om du googlar på snittålder av att få sitt första barn i Stockholm så är det 32 som är snittet och jag var 23. Så jo, då var jag ganska ung tycker jag, säger Ellinor på Instagram story.

FOTO: TV3/Johnny Wollin

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…