Ellinor Bjurström om relationen till Jimmy efter sonens födsel

Ellinor Bjurström om relationen till jimmy efter sonens födsel
I slutet av augusti blev Ellinor Bjurström och Jimmy Olsson föräldrar åt Aaron. Ellinor som ofta är ärlig mot sina följare berättar nu om hur relationen till Jimmy ändrats efter att Aaron kom till världen.
Annons

I slutet av augusti i år fick den tidigare Top Model-deltagaren Ellinor Bjurström sonen Aaron tillsammans med sambon Jimmy Olsson. Efter en 24 timmar lång förlossning kikade han ut och hon delade då med sig av den glada nyheten i ett inlägg på sin Instagram.

Annons

Den eviga längtan är över efter en lång påfrestande förlossning. Nu är du här hos oss. Det finns inga lyckligare eller stoltare föräldrar än vi just nu. Jag väntade mig kärlek men du tog det till en helt ny nivå”, skrev Ellinor Bjurström på Instagram när Aaron kom till världen.

Men trots den totala lyckan över att ha blivit mamma för första gången har mammalivet inte bara varit en dans på rosor. På sin blogg är Ellinor ofta ärlig och öppen, nyligen skrev hon om pressen över att vara lycklig som nybliven förälder.

Annons

”… Sen har jag fått lära mig att ”Du älskar ditt barn villkorslöst sen dag ett”. Då är den stora frågan, stämmer detta? Är man en dålig, känslokall mamma om man inte känner allt det här? Jag känner så hög press att allt som jag nämnt innan ska vara precis så, att jag måste känna just så den dagen jag blev mamma. Sanningen är att jag inte direkt kände något av det ovan”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg.

Stora stödet från pojkvännen

Annat som Ellinor varit öppen med är att hon lider av hudsjukdomen psoriasis. Sambon Jimmy Olsson har varit ett stort stöd när sjukdomen varit som värst, och i ett Instagram-inlägg i konversationsform berättade Ellinor Bjurström om hur Jimmy Olsson reagerat på att hennes utslag var på väg att komma tillbaka.

Jag låter denna konversation tala för sig självt. Aaron kommer att växa upp med en av de finaste personerna på denna jord”, skriver hon i bildtexten.

Annons

Men även om hon är duktig på att hylla och tacka honom erkänner hon att hon önskar att hon var bättre på att ge honom sin tid. Att det kan tära på relationen när man roddar med småbarnslivet är ingen hemlighet.

Hela familjen samlad! Ibland har jag så hårt fokus på Aaron att jag glömmer bort Jimmy. Ska bli bättre på det, ta tid för varandra. Det är viktigt för att överleva som en familj”, skriver Ellinor Bjurström i ett inlägg på sin Instagram.

FOTO: IBL, Instagram

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…