Elisa Lindströms lycka efter skilsmässan från Markus Frykén – ska uppträda på Solliden

ELISA LINDSTRÖM OCH MARKUS

I februari berättade Elisa Lindström att hon och maken Markus Frykén valt att gå skilda vägar efter flera år ihop, och sedan dess har privatlivet varit omtumlande. Men nu kommer artisten med ett glädjande besked.

Elisa Lindström, 30, slog igenom för många år sedan och är idag en välkänd profil inom dansbands-Sverige. Hon är själv frontfigur i Elisa's och bandet har haft en hel del minnesvärda framgångar genom åren, som att hon var med när de vann Dansbandskampen år 2010.

Tidigare i år medverkade hon även i Melodifestivalen men tog sig tyvärr inte till varken andra chansen eller final. Men i samband med Melodifestivalen kom också beskedet att Elisa och hennes tidigare make Markus Frykén bestämt sig för att gå skilda vägar. Efter skilsmässan har det varit ganska tyst från sångerskan och på Instagram har hon berättat att det varit väldigt tufft.

Men nu kommer hon med ett glädjande besked.

”FANTASTISKT” Filips starka ord till Keyyo – efter resan tillsammans

Elisa Lindström ärliga ord om skilsmässan: ”Omtumlande”

Elisa och Markus gifte sig 2018 och har idag också en dotter tillsammans. De träffades som väldigt unga, redan på gymnasiet, och det var även under gymnasietiden de bildade bandet Elisa's. Men som många andra kärlekshistorier har nu deras också nått sitt slut.

Men sedan Elisa gick ut till offentligheten och berättade om skilsmässan så har hon varit tyst, fram tills hon i mitten av juni bestämde sig för att bryta tystnaden om skilsmässan med hjälp av en video.

Det var på Instagram som hon la upp videon och till inlägget skrev hon även:

”Hoppas ni alla har det bra ute i vackra Sverige! Jag har varit ganska tyst här på sociala medier i vår. Jag har behövt ordna upp mitt privata som varit omtumlande. Har just nu landat i mitt nya hus och skulle vilja dela med mig av vad jag också fyllt denna termin med. Jag har fått den stora äran att vikariera som danslärare på Töreboda kulturskola. Jag är väldigt tacksam för de fina mötena med alla barn och ungdomar. Det har gett mig kraft. Jag är så stolt över alla elever som utvecklat både sig själva och mig denna tid. Tack för det.”

Elisas nya glädjebesked – ska uppträda på Solliden

Och nu kommer Elisa med ännu ett glädjande besked efter den lite tyngre våren. Hon ska nämligen uppträda på Solliden i augusti vilket hon är mycket glad över. På Instagram skriver hon om det roliga beskedet:

”Så glad över att jag ska få åka till Öland i sommar och musicera med mina kompisar! Den 13 augusti så kommer jag, tillsammans med Magnus och Marcos, spela på Solliden Sessions. Längtar efter att få sjunga våra favoritsånger i denna fantastiska miljö.”

FOTO: Jessica Gow/TT / Pelle T Nilsson/Small Media / IBL

SENASTE NYTT!