ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elisa Lindströms miljonaffär – efter skilsmässan från ex-maken: ”Köpte en...”

07 okt, 2022 
Elisa Lindström
Elisa Lindström gjorde en miljonaffär efter skilsmässan med ex-maken.
Nu berättar hon om tankarna kring att flytta ihop med pojkvännen Gustav.
– Vi har börjat greja lite och så där, säger Elisa till Hänt.
Annons
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

Dansbandssångerskan Elisa Lindström, 31, genomgick i början av 2021 en skilsmässa med tidigare maken Markus Frykén, 31. Det forna paret har tillsammans dottern Irma, 3.

– Man vet fortfarande inte riktigt om man har fattat vad som har hänt. Det tar lång tid att bearbeta det. Jag och Markus var tillsammans länge så det är en jätteomställning, en jättesorg och usch, det är ett stort trauma liksom, för oss alla, sa då Elisa.

Samboplanerna med pojkvännen Gustav

I samma veva avslöjade dock Elisa att kärleken hade dykt upp på nytt i hennes liv och lyckan var total. Mannen som stulit Elisas hjärta heter Gustav och paret har faktiskt känt varandra sedan många år tillbaka – detta då de varit nära vänner.

Annons

Relationen har nu blommat ut till kärlek och när Hänt träffar Elisa i nutid berättar hon om tankarna kring att kanske bli sambon framöver.

– Gustav har ett jättestort och fint hus. Vi har börjat greja lite och så där. Just nu så hyr jag ett hus men vi känner lite på det, ser om det kanske i framtiden kan vara något vi bor i. Jag tycker att det är jätteroligt att greja, det har hjälpt mig i min process. Jag har grejar lite hemma också så, säger Elisa till Hänt.

Elisa Lindströms miljonaffär efter skilsmässan

Innan Elisa bosatte sig i huset som hon idag hyr så ägde hon och ex-maken Markus en gård tillsammans. När Elisa får frågan gällande vilket som är det dyraste köpet hon har gjort, kommer gården på tal.

– Våran gård som vi hade innan skilsmässan. Vi köpte en gård tillsammans jag och Markus. Den var dyr men den har vi sålt nu, säger Elisa.

Enligt Mariestadstidningen såldes gården för hela 8,6 miljoner i september förra året. Gården var drygt 350 kvadratmeter stor och hade en tillhörande åkermark på 30 hektar.

FOTO: TT

Annons