bingolotto

Elisa Lindströms känslokaos i Bingolotto – orsaken bakom tårarna

Bingolotto

När Elisa Lindström sjöng i Bingolotto-studion blev nog många berörda – så även hon själv.
Nu berättar hon varför hon blev så tagen av låten.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"
0:34

Efter reklamen: Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

(0:34)

Slå på ljud

Elisa Lindström är en folkkär sångerska i Sverige. De senaste åren har hon synts flitigt i flertal tv-program och här senast kunde tittarna se henne i Bingolotto förra helgen.

Då uppträdde Elisa med låten Hej gamle man, vilket berörde både henne och tittarna. Nu berättar hon mer om låtens betydelse för henne.

”Hej gamle man - från Bingolotto. Björn och Bennys gamla klassiker som har kommit att betyda mycket för mig. Sjunger den lite extra till min dragspelande morfar Sten som visat mig vilken glädje musiken ger!”, skriver hon i början av inlägget.

Elisa Lindström i Bingolotto.

Elisa Lindström i Bingolotto.

Elisa Lindströms tårar i tv – orsaken bakom

I slutet av framträdandet kan man se hur Elisa får tårar i ögonen. Hon skriver på Instagram att hon blev berörd, då hon brukar lyssna på just den låten när hon haft motgångar i livet.

”Alltid sådan lyx att få sjunga till dessa fantastiska musiker, denna gång under ledning av Thomas Hellsten som också gjort det vackra arret. Så roligt och utvecklande att få jobba med dig.Blev lite tagen av stunden så sjunger fel text i slutet av andra versen. Den går ju ”Så verkar det på honom, som han kommit dit igår”. En rad och ett budskap som jag tycker säger så mycket, och som jag försöker tänka på ibland när livet känns lite tufft.”

Elisa Lindström i Bingolotto.

Elisa Lindström i Bingolotto.

Hänt har sökt Elisa Lindström.

FRÅN FÖRSTASIDAN