hänt exklusivt

Elisa Lindströms lycka – reser utomlands med deltagaren: ”Speciellt”

Elisa Kompani Svan

Kompani Svan var livsomvälvande för Elisa Lindström.
Nu berättar hon om planerna på att lämna landet med en av de andra deltagarna hon kom väldigt nära.
– Vi upplevde något speciellt tillsammans, säger Elisa till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om Kompani Svan: ”Aldrig varit så här naken”
0:43

Efter reklamen: Elisa Lindström om Kompani Svan: ”Aldrig varit så här naken”

(0:43)

Slå på ljud

Dansbandssångerskan Elisa Lindström, 31, är inte rädd för att ta sig an nya utmaningar. Vi har fått se henne i allt från Melodifestivalen, Let's dance, Stjärnornas stjärna och nu senast Kompani Svan.

Under den turbulenta inspelningen i de norrländska skogarna fick deltagarna komma varandra långt ner på djupet.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Elisa Lindström planerar resa med Kompani Svan-deltagaren

Några som Elisa kom extra nära var Josephine Qvist, Victoria Eklund och Joy M'Batha. Det visar sig till och med att Elisa och Joy har planer på att resa utomlands tillsammans för att möta upp sina vänner.

När Hänt når Elisa berättar hon om sina mål med 2023 och vad hon bär med sig från sin programmedverkan.

– Dels att fortsätta utmana mig själv, blir stärkt av det och hur viktigt det är att våga överträffa sig själv. Men också behålla de här vänskaperna, vi fyra tjejer som var i finalen tillsammans vi ska försöka ses. Vi har en lite plan, de är två av de som bor i Marbella så vi ska ner och träffas, säger Elisa och fortsätter:

– Det är viktigt att man håller kvar för vi upplevde något speciellt tillsammans så det ska bli kul att påminnas om det och peppa varandra i det. Där har vi upplevt något som är svårt att förklara för de som inte varit med. Så det känns jätteskönt att vi har varandra i det.

När bär det av?

– Vi har inte bokat resan än men vi har sagt att det ska bli av i år.

Stora lyckan över nyfunna vännerna: ”Betyder jättemycket”

Elisa känner sig tacksam över att fått medverka i programmet som utmanande henne rejält och inte minst över vilka härliga vänner hon träffade.

– Det betyder jättemycket och berikande att ha vänner som är lite i samma bransch. Nu är de influencers men Joy är artist och det vi alla har gemensamt är att vi lever offentligt liksom. Så det känns givande och just att man har utsatts för någon gemensamt där vi har samtidigt allihopa blottat vårt innersta för varandra. Det blir ett väldigt starkt band i det. Det känns som att vi genuint peppar varandra till att leva autentiskt och ge varandra styrka på riktigt. Vi vill verkligen varandra väl

Inte nog med en återföreningen med vännerna så blir det dessutom första gången Elisa besöker den spanska staden.

– Jag har varit mycket i södra Spanien men inte i Marbella, säger Elisa.

FOTO: TT/Discovery+

FRÅN FÖRSTASIDAN