ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Stefan Odelberg om relationen till Hanna Hedlund: ”Underbar”

30 jan, 2023 
Hanna Hedlund
Lina och Hanna Hedlund gästade Bingolotto nyårskväll.
Nu kan programledaren bekräfta relationen med sångerskan.
Hanna har jag..” skriver Stefan Odelberg i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gångenBrand logo
Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

Stefan Odelberg, 48, kan titulera sig som både magiker och programledare. Tillsammans med Lotta Engberg, 59, programleder den populära duon Bingolotto som nyligen bytte kanal från TV4 till Kanal 7.

Bingolotto på nyårsafton är en klassisk tradition och under sändningen 2022 så gästade ingen mindre än Hanna Hedlund, 48, den stora kvällen. Nyligen publicerade hon ett klipp från kvällen på sin Instagram där hon berättade om den fantastiska kvällen.

Det visar sig dessutom att hon och programledaren Stefan Odelberg har en relation som sträcker sig lång tid tillbaka i tiden.

Jag känner både Hanna och Lina Hedlund väl. De är underbara. Lina lärde jag känna före Hanna och det var länge sedan. Lina höll på att ta livet av mig en gång, hon bjöd mig på surströmming vid deras stuga i Bollnäs, precis bredvid fanns en kohage med elstängsel, sjukt kul när man försöker äta det värsta man någonsin ätit och veta att man inte har någonstans att springa på grund av elstängslet. I efterhand förstår jag att det nog var uttänkt av Lina att jag inte skulle komma undan. Som ett amerikanskt fängelse.” skriver Stefan i ett meddelande till Hänt och fortsätter:

Annons

Hanna har jag firat midsommar med och pallat jordgubbar. Det var kul och jordgubbar är ju gott. De är två härliga tjejer men sjukt nära till skratt.”

Programledarens svar om en eventuell comeback i Bingolotto

Den populära duon Hanna och Linda Hedlund bjuder minst sagt alltid tittarna på show och det är inte omöjligt att vi får se dem i studion igen framöver. Det kan Stefan avslöja för Hänt.

Det är faktiskt inte omöjligt, jag pratade med dem igår och de vill det och de passar så absolut.” skriver han.

Hanna Hedlunds spontana resa med kändis-kvinnan

Direkt efter sin medverkan i Bingolotto nyårskväll bestämde sig Hanna och vännen Kajsa Ernst som även hon var med under nyårskvällen, för att dra iväg på en spontansemester.

Annons

I podcasten Jessica & Hanna – Å andra sidan berättar Hanna om den spontana resan som var välbehövlig för de båda.

– Jag är nu på Teneriffa, säger Hanna Hedlund och fortsätter:

– Jag och Kajsa bestämde, för jag har inga barn då... Jag hade barnen julafton fram till dagen innan nyårsafton och Kajsa var också ledig den här första veckan i januari. Så vi tänkte bara; ”men ska vi inte åka bara, spontant till något soligt ställe”. Så då flög vi från Göteborg.

– Vi gjorde Bingolotto på nyårsafton sen flög vi då!

Hänt har sökt Hanna Hedlund för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons