ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Reaktionerna efter ändringen med Bingolotto – Stefan Odelbergs svar

15 jan, 2023 
Lotta och Stefan i Bingolotto
Bingolotto har bytt sändningsdag till lördagar och sänds numera på kanal 7.
Nu har två program sänts och ändringen delar tittarnas åsikter.
Nu svarar Stefan Odelberg på det hela.
”Alltså det är makalöst”, skriver programledaren Stefan till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

Folkkära programmet Bingolotto fortsätter att leverera vecka efter vecka. Nu är programmet tillbaka på lördagar och sänds i kanal 7 vilket är nytt för i år.

Detta har blivit en stor snackis, vissa tittare jublar medan andra är mer besvikna. Nu ger Bingolotto och programledaren Stefan Odelberg sin syn på det hela.

TV4-tittarnas reaktioner efter ändringen: ”Äntligen har de fattat”

Det var i september som nyheten kom att Bingolotto byter sändningsdag från söndagar till lördagar. Förutom att byta sändningsdag så blev det även ändring av kanal. Istället för att sändas i TV4 kommer programmet numera sändas i systerkanalen sjuan.

Annons

På sociala medier råder det delade meningar om ändringen. Flera tittare uttrycker glädje över att programmet är tillbaka på lördagar medan andra är mer kluvna – då de inte har tillgång till sjuan.

”Har spelat varje vecka från början... Nu är det slutspelat, har inte sjuan”, skriver en tittare på Bingolottos Facebook och får medhåll från andra.

Andra menar att lördagar är den ultimata dagen.

”Äntligen har de fattat att det var en urusel idé på söndagar! Har väntat på detta i många år, det var så trevligt förr med lördagsspel”, hälsar en annan.

”Lördagar är bättre”, skriver en tredje.

Programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg
Programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg

Stefan Odelberg om ändringen med Bingolotto: ”Helt fantastiskt”

Programledaren Stefan Odelberg är mycket nöjd över ändringen och beskriver det som ”fantastiskt” för Hänt.

Annons

”Alltså det är makalöst! Bingolotto var bra innan som det var, perfekt anpassat till söndagar. Men nu har vi flyttat till lördagar och jag måste säga att det har blivit över förväntan verkligen. Det är galet många artister som vill vara med och studions utformning och hur vi har valt att göra programmet bjuder in till en fantastisk start på lördagskvällen.”, skriver Stefan i ett meddelande till Hänt.

Odelberg poängterar att det nu finns mer plats för spontanitet.

”Det finns plats för massor av spontanitet och glädje. Jag tycker att det är superbra verkligen. Ta bara igår! Dessa var med i programmet. Paul Ray, Nike Sellmar, Perikles, Anders och Johanna Bagge och Köping-gänget. Galen blandning alltså! Helt fantastiskt.”

Bingolottos PR-ansvarig John Sarafian medger att de fått bra respons. Bland annat gällande att de förlängt programmet med 20 minuter.

”Vi får bra respons på att vi ”förlängt programmet” 20 minuter (då vi inte har nyheter mitt i). Det har gjort så vi har fått möjligheten att bjuda på mer underhållning från artister och gäster. Vi har även lyckats få fram en skön ”livskänsla” i och med nya och att vi bland annat tagit in som i går en barista samt att Lotta och Stefan kör de första programmen tillsammans och de har väldigt kul tillsammans och lockar fram skratt hos varandra.”, skriver John Sarafian till Hänt.

FOTO: TV4

Annons