hänt exklusivt

Elisa Lindström lägger ner delen av karriären – plötsliga beslutet

Elisa Lindström lägger ner delen av karriären – plötsliga beslutet

Elisa Lindström har fattat ett stort beslut för sin karriär.
Under det kommande året har hon nämligen valt att lägga en del av sitt arbete åt sidan.
– Jag ska också avrunda den lilla epoken av mitt liv, säger Elisa till Hänt.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om Kompani Svan: ”Aldrig varit så här naken”
0:43

Efter reklamen: Elisa Lindström om Kompani Svan: ”Aldrig varit så här naken”

(0:43)

Slå på ljud

Elisa Lindström, 31, är dansbandsstjärnan som under åren synts i alla möjliga produktioner. I allt från Melodifestivalen, Let's dance, Stjärnornas stjärna och nu senast Kompani Svan har Elisa synts.

Det är egentligen musiken som är Elisas stora fokus och inför det nya året hoppas nu Elisa att hon ska bjuda på en hel del ny musik. Men den första delen av året blir även att tillbringa i skolan då Elisa sedan pandemin arbetat extra som lärare.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Elisa Lindströms plötsliga beslut för karriären – avslutar

I en intervju med Hänt avslöjar dock Elisa nu att just den delen av hennes karriär, lider mot sitt slut.

– Jag har det här danslärarvikariatet kvar fram till sommaren så det ska jag fortsätta med men jag ska också avrunda den lilla epoken av mitt liv. Det har varit fint och det känns roligt att få komma tillbaka för att träffa eleverna, säger Elisa.

Så efter terminen blir det inget mer med den biten?

– Nej precis, jag har haft ett vikariat då och det tar slut i sommar så det känns lagom. Jag har lite spännande planer till hösten men det är inte officiellt än och jag vet inte när det blir det. Men det är ett projekt jag är jätteglad för och som känns superkul verkligen.

I nuläget vet Elisa inte exakt vad som väntar men att hon är redo för ett nytt år med massvis av musik står inga tvivel kring.

– Sen är jag också väldigt taggad på att hitta nya låtar, skapa nytt. Så det ska jag fokusera på och hoppas på att kunna bjuda på något snart igen. Jag vet inte riktigt vart det landar, det är lite i startgroparna.

Elisa Lindström om varför hon valde att arbeta som lärare

Det var i somras som Elisa berättade för Hänt om sitt arbete som lärare och hur det kom sig att hon gled in på den banan.

– Nu under corona har jag jobbat som danslärare i Törboda, på Törboda kulturskola där jag kommer från. Jag fick ett vikariat där som passade så bra. när det inte fanns så mycket speljobb. Då kunde jag sysselsätta mig med det. Vilket har varit jättemysigt, sa då Elisa och fortsatte:

– Så det var barndans upp till högstadiet. Jag är inte utbildad dansare men har dansat mycket i min karriär. Jag tycker mycket om att dansa och att jag får göra det med barn är helt fantastiskt. Jag tycker det är jätteroligt.

FOTO: HÄNT, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN