ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elisa Lindströms karriärbyte – berättar om nya jobbet: ”Skönt att...”

10 jul, 2022 
Elisa Lindström
Elisa Lindström har arbetat som artist sedan gymnasiet, men nu avslöjar hon sitt plötsliga karriärbyte.
I en intervju med Hänt berättar hon om glädjen över beslutet.
– Man är lite i den vanliga världen, speciellt när man har barn också, säger Elisa.
Annons
Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet härBrand logo
Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

Dansbandsdrottningen Elisa Lindström, 31, är artisten från Töreboda som charmat det svenska folket med sin sångröst. Elisa var tidigare gift med bandkollegan Markus Frykén, 31, från sitt dansband Elisa's, men makarna skilde sig i början av 2021.

Tuffa året under coronapandemin – berättar om skilsmässan

För Hänt har Elisa berättat att skilsmässan från Markus som även är dottern Irmas, 3, pappa, var tuff och att den än idag bearbetas.

– Man vet fortfarande inte riktigt om man har fattat vad som har hänt. Det tar lång tid att bearbeta det. Jag och Markus var tillsammans länge så det är en jätteomställning, en jättesorg och usch, det är ett stort trauma liksom, för oss alla.

Det föregående året har inte bara varit tufft gällande det brutna äktenskapet, dessutom drabbades Elisa precis som alla andra av pandemin. Som många inom musikbranschen försvann plötsligt spelningar och hela turnéer ställdes in. Men för Hänt berättar nu Elisa att hon därav skaffade sig ett annat arbete – utanför artistvärlden.

Annons

– Nu under corona så har jag jobbat som danslärare i Törboda, på Törboda kulturskola där jag kommer från. Jag fick ett vikariat där som passade så bra. när det inte fanns så mycket speljobb. Då kunde jag sysselsätta mig med det. Vilket har varit jättemysigt, säger Elisa och fortsätter:

– Så det var barndans upp till högstadiet. Jag är inte utbildad dansare men har dansat mycket i min karriär. Jag tycker mycket om att dansa och att jag får göra det med barn är helt fantastiskt. Jag tycker det är jätteroligt.

Framtiden för musikkarriären – efter Elisas nya karriärdrag

Som Elisa själv säger är hon kanske inte utbildad dansare men hela svenska folket kan nog intyga att dansa är något som artisten kan. År 2016 kammade hon nämligen hem vinsten i TV4:s Let's dance.

Är det här nya jobbet något som du kommer att fortsätta med även nu efter pandemin?

– Ja men det verkar så, lite grann vid sidan. Sen måste jag fokusera på min karriär också men jag försöker hitta en liten balans i det men det har varit skönt att ha någonting normalt. Att man är lite i den vanliga världen, speciellt när man har barn också. Irma älskar att dansa så hon har varit med mig lite också.

Foto: TT

Annons