LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindström visar upp dottern Irma – starka känslorna: ”Min lilla”

09 aug, 2023 
Johanna Talamo
Elisa Lindström
Dansbandsstjärnan Elisa Lindström är mamma till en liten dotter.
Nu delar hon en bild som väcker starka känslor!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

Dansbandssångerskan Elisa Lindström, 32 och exmaken Markus Frykén har tillsammans dottern Irma, 4. Efter skilsmässan har de haft dottern varannan vecka och idag har har Elisa en ny relation med pojkvännen Gustav.

Elisa Lindström om utmaningarna med dottern och nya pojkvännen

I en tidigare intervju med Hänt delade Elisa med sig om svårigheterna med att bli en bonusfamilj och berättade även hur det har varit för pojkvännen att kliva in i Elisas vardag med dottern Irma.

– Han har inga egna barn men han har syskonbarn så lite vana har han. Det är klart att vara en bonusfamilj eller stjärnfamilj eller vad man vill säga, det är en stor utmaning innan man hittar en balans i det och innan man hittar sina roller, sade Elisa då och fortsatte.

– Det är ett arbete och det har varit utmanande för oss alla. Det ska man inte sticka under stolen med.

Vidare förklarade Elisa att hon och pojkvännen ser till att ha en bra kommunikation och det känns positivt att han kan ge ett annat perspektiv på föräldraskapet.

Annons

– Men jag och Gustav har väldigt bra kommunikation så även när det blir svårigheter så känns det alltid som att vi hittar vägar framåt. Det är bra och det tillför väldigt mycket att han kan komma med ett utanförperspektiv.

Hon fortsatte sedan med att förklara på vilka sätt som pojkvännen Gustav har stöttat henne i dotterns trotsperioder.

– Men vi har hittat ett sätt där han stöttar mig till att bli den bästa mamman, jag får väldigt mycket kraft från honom. Han är väldigt mjuk och är klarsynt, sade hon då.

Elisa Lindström visar upp dottern Irma

Elisa Lindström medverkade i tidigare säsongen av Kompani Svan, efter inspelningen berättade hon för Hänt att den största utmaningen var att lämna dottern hemma.

Annons

– Jag har saknat henne jättemycket, men samtidigt har vi haft så himla mycket att göra hela tiden så det har känts som att det har gått snabbare än vad det har gjort. Men man brottas alltid med skuld när man åker iväg och gör saker för sin egen skull.

Nu har Elisa delat en glädjande bild med dottern Irma på sin Instagram, där hon beskriver att hon äntligen fått spendera midsommar med henne. Detta tillhör inte vanligheterna då Elisa annars är restriktiv med att visa sin dotter.

”Äntligen fick jag fira midsommar med min lilla tjej. Hoppas ni alla haft en fin helg!”, skriver Elisa på sin Instagram.

Under bilden har det strömmat in reaktioner från hennes följare, som gläds åt Elisas fina stund med dottern.

”Äkta kärlek, en mamma med sin lilla älskade flicka i midsommartid, det vackraste man kan se”, skriver en följare.

”Så härligt, hoppas att ni fick en mysig Midsommarhelg!”, hälsar en annan.

”Så härligt och mysigt ni har det och så vackra och härliga bilder”, skriver en tredje.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Instagram

Annons