ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindström om livet som bonusfamilj med pojkvännen Gustav

25 apr, 2023 
Elisa Lindström
Elisa Lindströms pojkvän Gustav har tagit sig an rollen som bonuspappa.
I en intervju med Hänt berättar nu dansbandsstjärnan om svårigheterna med att bli en bonusfamilj.
– Det har varit utmanande för oss alla. Det ska man inte sticka under stolen med, säger Elisa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

Dansbandssångerskan Elisa Lindström, 32, genomgick härom året en skilsmässan från tidigare maken Markus Frykén. Det tidigare paret har tillsammans dottern Irma, 4, som de nu lever ett varannan vecka-liv med.

Elisa har tidigare berättat om svårigheterna med att inte få ha dottern på heltid men nu börjar hon allt mer komma in i det nya rutinerna. Idag har hon en ny relation med nuvarande pojkvännen Gustav.

Elisa Lindström om utmaningarna med att vara en bonusfamilj: ”Den värsta trotsfasen är över”

I en intervju med Hänt talar nu Elisa ut om svårigheterna med att bli en bonusfamilj och hur det har varit för pojkvännen att kliva in i Elisas vardag med dottern Irma.

– Hon är fyra nu. Den här åldern är så mysig. Den värsta trotsfasen är över, det är väldigt utmanande när man har ett väldigt bestämt barn. Det är en möjlighet att utvecklas själv och man prövas rätt hårt. Jag har nog gjort en väldig resa efter att Irma kom i att bli trygg i mig själv. Det har jag tvingats bli för att kunna hantera hennes stora personlighet, säger Elisa och fortsätter:

Annons

– Jag har tvekat väldigt mycket på om jag är tillräckligt bra som mamma men jag börjar ändå känna mig starkare så nu känns det som att vi har en väldigt fin tid framöver. Hon älskar att sjunga och dansa, jag är försiktig för jag vill inte pusha på någonting men hon älskar det.

Elisa Lindström om pojkvännen Gustav: ”Provocerande”

Elisa och Gustav var länge vänner innan kärlek uppstod. Men livet med barn var något som var relativt nytt för Gustav.

– Han har inga egna barn men han har syskonbarn så lite vana har han. Det är klart att vara en bonusfamilj eller stjärnfamilj eller vad man vill säga, det är en stor utmaning innan man hittar en balans i det. Innan man hittar sina roller, det är ett arbete och det har varit utmanande för oss alla. Det ska man inte sticka under stolen med.

Annons

– Men jag och Gustav har väldigt bra kommunikation så även när det blir svårigheter så känns det alltid som att vi hittar vägar framåt. Det är bra och det tillför väldigt mycket att han kan komma med ett utanförperspektiv. Som då i Irmas trotsfas, det är klart att det är jobbigt att han bara får stå vid sidan och betrakta allting, det kan bli en stress både för honom och för mig när man ska hantera ett utbrott. Men vi har hittat ett sätt där han stöttar mig till att bli den bästa mamman, jag får väldigt mycket kraft från honom. Han kan komma med det här utanförperspektivet. I början kan det vara lite provocerande och svårt men det är också en väldigt gåva. Han är väldigt mjuk och är klarsynt.

FOTO: Instagram/TT

Annons