LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elisa Lindström och Markus Frykén går skilda vägar

25 feb, 2021 
AvLovisa Ström
Den Melodifestivalen-aktuella Elisa Lindström och maken Markus Frykén har bestämt sig för att gå skilda vägar efter drygt två år ihop.
Nu berättar hon om beslutet.
Annons
Intervju: Låtskrivaren Ingela "Pling" Forsman om Elisa Lindström som artistBrand logo
Intervju: Låtskrivaren Ingela "Pling" Forsman om Elisa Lindström som artist

Elisa Lindström Frykén är dansbandsdrottningen som slog igenom som sångerska i bandet Elisa's, och genom åren har de haft en hel del framgångar ihop där de bland annat vunnit Dansbandskampen år 2010. Men det är inte den enda vinsten hon kan sätta på sitt cv.

År 2013 medverkade hon också i Körslaget och även där kammade hon hem den eftertraktade vinsten. Tre år senare ställde hon också upp i Let's dance, och inte helt otippat blev hon vinnare även där tillsammans med proffsdansaren Yvo Eussen.

Elisa har med andra ord en hel del framgångar att skryta med, men den senaste tiden har däremot varit tuff för artisten. Det är i en intervju med Expressen som hon berättar att det senaste året bland annat har kommit med en hel del stress. Nu berättar hon också för sina följare att hon och maken Markus Frykén har valt att gå skilda vägar.

Annons

Relationen med Markus Frykén

Elisa och Markus relation går långt tillbaka då de faktiskt träffades redan på gymnasiet. Men kärleken kom efter det. I en intervju med Nöjesbladet berättar hon om hur det tillslut utvecklades till kärlek.

– Vi var kompisar först. Vi blev ett par efter att danskampen tog slut. Det har väl kanske alltid funnits något mellan oss. Men vi insåg nog inte det förrän vi började hänga väldigt mycket. Jag tycker att det är väldigt fint att vår kärleksrelation utgår från vänskap. Det gör oss väldigt starka, sa hon då.

År 2016 förlovade de sig och sommaren 2018 tog de nästa steg i relationen och gifte sig. Sedan dess har det hänt mycket, och tillsammans har de också dottern Irma.

Men saker och ting blir inte alltid som man tänkt sig. Nu berättar hon att de valt att gå skilda vägar.

”Jag och Markus ska gå skilda vägar”

Det är i ett inlägg på Instagram som Elisa skriver om det tuffa beslutet - och stödet hon möts av är enormt.

Annons

”Livet blir inte alltid som man tänkt sig. Jag och Markus ska gå skilda vägar. Det är såklart en stor sorg och en omtumlande tid för oss. Framöver ska vi göra allt för att vara det bästa teamet för vår Irma. Vi ber om att få vara i lugn och ro i detta och ber vänligt men bestämt om att inte behöva lämna fler kommentarer. All kärlek”, skriver hon.

Och i kommentarsfältet möts hon av kärlek och stöd från flera av hennes följare. Bland annat har kollegan och vännen Jessica Andersson kommenterar med ett rött hjärta.

Annons