LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindströms stora lycka – nu berättar hon: ”Cirkeln sluts”

22 okt, 2023 
Linn Seipel
elisa lindström med ingela pling forsman
Karriären går som på räls för dansbands-musikern Elisa Lindström!
Nu uttrycker hon sin stora glädje och tacksamhet för det senaste projektet ihop med Ingela ”Pling” Forsman.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

Artisten Elisa Lindström, 32, var tidigare gift med Markus Frykén, 33, och makarna spelade då i dansbandet Elisa's. Tillsammans har de också dottern Irma, 4, som de efter skilsmässan har haft varannan vecka.

Sedan ett drygt år tillbaka har Elisa nya pojkvännen Gustav, vars hus paret håller på att renovera för att så småningom också kunna bli sambos.

– Vi är lite i chock över att det kunde kännas så här. Då var vi väldigt bra vänner, men det var tydligt att det bara var det. Gustav var min bästa killkompis och vi har alltid haft en fin kontakt, sa Elisa då om kärleken, till Amelia.

Elisa Lindströms glädje i karriären: ”Så tacksam”

Just nu är Elisa aktuell med musikalshowen De e det här vi kallar kärlek. I ett öppenhjärtligt inlägg på Instagram uttrycker hon nu stor tacksamhet och kärlek till musikalen hon framfört nu ett tag, samt dess skapare, Ingela ”Pling” Forsman.

”Minns tillbaka på premiärhelgen med stor värme och glädje. Här med Pling som varit med och skapat musikalen. Så tacksam över att få vara med och förverkliga hennes och de andra skaparnas drömprojekt. Också så tacksam för all musik och alla vackra ord Pling och gänget fyllt mitt liv och hjärta med”, skriver Elisa och fortsätter:

Annons

”Det känns lite som att cirkeln sluts på många sätt genom att få göra denna musikal. Ser fram emot fler musikaliska upplevelser med dessa underbara låtar gänget skapat!”

Elisa Lindströms barnbesked med pojkvännen Gustav

Karriären går med det sagt som på räls för Elisa, men hur går tankarna på det mer privata planet? I dagsläget har Elisa och Gustav inga gemensamma barn men att bli mamma igen är en dröm som Elisa har, har hon tidigare sagt i en intervju med Hänt.

– Jag är inte riktigt där i tanken nu men det skulle jag gärna, jag kan se att jag skulle vilja ha fler barn, sa Elisa då.

FOTO: TT/Instagram

Annons