ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindström om att skaffa fler barn med pojkvännen Gustav

10 okt, 2023 
Elisa Lindström
Kärleken sprudlar mellan Elisa Lindström och pojkvännen Gustav.
Idag lever de som bonusfamilj och nu kommer dansbandsstjärnan med ett nytt barnbesked.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”Brand logo
Elisa Lindström om tiden ifrån dottern: ”Största utmaningen”

I februari 2019 blev dansbandsdrottningen Elisa Lindström, 32, mamma för första gången. Den lilla flickan fick namnet Irma och är idag 4 år. Sedan Elisa och Irmas pappa Markus Frykén beslutade sig för att skiljas har Elisa levt ett varannan-vecka liv, något som Elisa tyckt varit utmanande.

– Absolut, det är lätt att känna skuld över att man har separerat. Jag jobbar mycket med att inte känna skuld, har Elisa tidigare berättat för Hänt angående känslorna över separationen.

Elisa Lindström om att leva som bonusfamilj med pojkvännen Gustav

Sedan uppbrottet med Markus har Elisa funnit kärleken på nytt. Hon har nämligen blivit tillsammans med den tidigare vännen Gustav. Elisa har tidigare berättat hur det har varit för pojkvännen att kliva in i Elisas vardag med dottern Irma.

Annons

– Han har inga egna barn men han har syskonbarn så lite vana har han. Det är klart att vara en bonusfamilj eller stjärnfamilj eller vad man vill säga, det är en stor utmaning innan man hittar en balans i det. Innan man hittar sina roller, det är ett arbete och det har varit utmanande för oss alla. Det ska man inte sticka under stolen med.

Elisa Lindströms nya barnbesked – stora familjelyckan

Men i helhet går det väldigt bra för Elisa, Gustav och Irma att leva bonusfamiljslivet. Just nu är Elisa aktuell med showen De e det här vi kallar kärlek och samtidigt håller hon och Gustav på och renoverar Gustavs hus för att så småningom bli sambos.

I dagsläget har Elisa och Gustav inga gemensamma barn men drömmen om att bli mamma igen är en dröm som Elisa har. I en intervju med Hänt kommer hon nu med ett nytt barnbesked.

– Jag är inte riktigt där i tanken nu men det skulle jag gärna, jag kan se att jag skulle vilja ha fler barn, säger Elisa till Hänt.

Hur är det med Irma idag?

– Det är bra med henne, jag har saknat henne jättemycket för jag var iväg i helgen så jag ska hämta hem henne snart från förskolan, säger Elisa.

FOTO: TT

Annons