LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Elisa Lindströms lycka med kärleken Gustav – berättar om glädjen

05 sep, 2023 
Elisa Lindström började som sångerska redan som barn.
Nu berättar hon om kärleken Gustavs stora stöd efter en alldeles särskild händelse.
”Känsloladdat”, skriver dansbandsstjärnan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"Brand logo
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

Dansbandsdrottningen Elisa Lindström, 32, och ex-maken Markus Frykén har tillsammans dottern Irma, 4.

Efter skilsmässan har de haft dottern varannan vecka och idag har har Elisa en ny relation med pojkvännen Gustav.

Så träffades Elisa och pojkvännen Gustav: ”Började chatta”

Elisa och Gustavs relation går långt tillbaka i tiden. Faktum är att de gick i högstadiet tillsammans och var nära vänner. De lärde känna varandra på nytt efter Elisas skilsmässa från Markus då Gustav dök upp som en vänförfrågan på Facebook.

– Vi började chatta med varandra och träffades först som vänner. Men vi går inte i planerna just nu på att flytta ihop eller något likande utan jag behöver landa först efter min separation, har Elisa berättat för Hänt.

Att Gustav är ett stort stöd för Elisa råder det ingen tvekan om.

– Vi är lite i chock över att det kunde kännas så här. Då var vi väldigt bra vänner, men det var tydligt att det bara var det. Gustav var min bästa killkompis och vi har alltid haft en fin kontakt, har Elisa sagt till Amelia.

Annons

Sedan dess har mycket hänt och kärleken fortsätter blomstra för Elisa och Gustav. Nu har de dessutom varit ute på en riktig nostalgitripp.

Elisa Lindström.

Elisa Lindströms lycka med pojkvännen: ”Tack Gustav”

Det är i ett inlägg på Instagram som Elisa berättar om den glada nyheten. Hon har nämligen varit på kryssning på Göta Kanal – där hon uppträtt med sång tillsammans med Johan Randén som syns på bilden nedan.

Hon uttrycker även sin tacksamhet över kärleken Gustavs stora stöd.

”Tack Johan Randén för alltid så bra musicerande, tack Gustav för all hjälp och tack till Göta kanal och all trevlig personal med Värdskapsbyrån i spetsen för ljuvliga och minnesvärda dagar!”

Det blev även känsloladdat för Elisa då hennes morfar fick ta del av sångerna.

Annons

”Att denna gång få leva på båten och uppleva Göta Kanal på detta sätt var så lyxigt - något jag drömt om sedan jag var liten och stod på kanalbanken och såg de stora båtarna glida förbi så högtidligt i kanalen. Att även få se sin hembygd från ett annat perspektiv och sjunga sånger som jag sjöng när jag var ung var väldigt starkt. Extra känsloladdat blev det när jag såg morfar stå och vinka från sin uteplats när han hörde min sång från båten som gled fram genom Töreboda.”

FOTO: Magnus Johnsson/TT, Instagram

Annons