ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Elisa Lindströms ord till Casper Janebrink efter bebislyckan

04 okt, 2022 
André Färnsveden
Elisa och Casper.
Arvingarnas Casper Jarnebrink och flickvännen Therese Andersson fick nyligen barn ihop.När Hänt möter Elisa Lindström ger hon sin åsikt om Caspers bebislycka.
– Vi har träffats en hel del, säger Elisa till Hänt.
Annons
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"Brand logo
Elisa Lindström om relationen till Casper Janebrink: "Vi umgås inte"

Elisa Lindström, 31, är en av Sveriges mest omtyckta sångare. I början av karriären vann hon Dansbandskampen och senare har man fått följa henne i både Let's Dance, som hon vann 2016, och Melodifestivalen där hon medverkat två gånger, senast i fjol.

Hon är även sångare i dansbandet Elisas, och har träffat dansbandet Arvingarna i jobb-sammanhang. Nu uttalar hon sig om deras frontman Casper Janebrinks, 52, bebislycka i en intervju med Hänt.

Casper Janebrink har blivit pappa för tredje gången

Casper var tidigare gift med Helena Janebrink, 45 men efter ett 20 år långt äktenskap bestämde de för att skilja sig. Casper och Helena fick två barn ihop och bara månader efter skilsmässan avslöjade han att han skulle bli pappa för tredje gången – nu med sin nya flickvän, Therese Andersson, 34.

Annons

Nu har Therese fött barnet och när Casper gästade P4 Extra. Programledaren Erik Blixt inledde med att gratulera Arvingarna-profilen till bebislyckan och Casper berättade om lyckan och avslöjade könet på barnet.

– Ja nybliven pappa och stolt, sa Casper och fortsatte:

– Torsdags kväll kom den på Borås sjukhus, allting har gått jättebra, mamman mår bra, pojken mår bra och jag mår bra.

Elisa Lindströms ord till Casper Janebrink

Precis som Casper är Elisa en stor profil inom dansbands-världen. När Hänt möter Elisa berättar hon att hon känner Casper och att hans band Arvingarna var stöttande i början av hennes karriär.

– Vi har träffats en hel del på jobb och vi har sjungit lite och så. Han är en väldigt bra person, bra sångare snäll. När vi startade Elisas och vi träffade dem så kände jag ett väldigt stort stöd från dem att de tyckte att det var kul att yngre band som precis som dem försökte hitta nya vägar i dansbandsvärlden, säger Elisa till Hänt.

Vidare gratulerar hon Casper och önskar honom all lycka med den nya bebisen.

– Vi har aldrig umgåtts privat så men jag önskar honom verkligen all lycka och stort grattis, säger Elisa.

FOTO: BYRMO CAROLINA/Aftonbladet, Tommy Holl/TT

Annons