LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Elin Härkönen om relationen till Staffan Gioudas efter kärleksfulla bilden

09 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Elin Härkönen
Elin Härkönen har sedan uppbrottet från ex-pojkvännen legat lågt med sitt kärleksliv.
Nu berättar hon sanningen om bilden som fått många att lyfta på ögonbrynen.
Annons
Elin Härkönen om vänskapen med Paolo RobertoBrand logo
Elin Härkönen om vänskapen med Paolo Roberto

Med ett tufft år bakom sig valde fitnessprofilen Elin Härkönen, 26, att lämna vardagen bakom sig och ge sig själv en riktig utmaning. Under några veckor var hon aktuell i TV4:s nya satsning Elitstyrkans hemligheter men var tvungen att kasta in handduken då hon träffades av en ordentlig smäll mot huvudet.

Elin har tidigare varit med om en ridolycka där hon bröt nacken och länge var läkarna osäkra på om Elin överhuvudtaget skulle kunna gå för egen maskin. Men envis som hon är kämpade sig Elin tillbaka och idag är hon i elitform. Då hon i tv-programmet hamnade i en brottningsmatch om en boll var Elin dock tvungen att lämna inspelningarna med rejäla nacksmärtor.

Idag mår Elin bra och även om hon i och med olyckan drabbades av en whiplash-skada håller hon humöret uppe.

– Jag känner mig lugn samtidigt som det är tråkigt att ha ondare än vad jag hade. Jag hade ändå kommit till en punkt där jag kände att jag kunde hantera smärtan. Men jag vet ju att det går att ta sig igenom, sa Elin för en tid sedan i en intervju med Hänt.

Annons

Elin Härkönens mystiska svar om kärlekslivet

Förra året blev Elin Härkönen ett känt ansikte för hela svenska folket då nyheten om att hennes dåvarande pojkvän och tv-profilen Paolo Roberto, 52, köpt sex briserade. Efter det har Elin legat lågt med att dela något offentligt om sitt privatliv men då Hänt för en tid sedan pratade med henne gav hon ett mystisk svar på frågan om hon träffade någon speciell.

– Det vill jag faktiskt inte svara på, sa Elin då.

Elin var då tydlig med att understryka att hon först och främst fokuserar på sig själv och sin karriär som inspiratör och personlig tränare just nu.

– Just nu så fokuserar jag fortfarande mycket på mig själv och bygga upp mig och mina företag. Jag vill bli den bästa jag kan vara så jag jobbar fortfarande med det rätt mycket. Och lägger mycket tid på att hjälpa mina kunder, för det är det som är min största passion. Så där lägger jag mitt fokus just nu, sen så får vi se vad som händer.

Annons

Sanningen bakom kärleksfulla bilden

Nu har dock fitnessprofilen valt att dela en bild på henne och en man som får många att lyfta på ögonbrynen. På fotot ligger de tätt samman och i texten kallar hon honom för ”brorsan”.

När Hänt senare pratar med Elin visar det sig dock inte riktigt vara hela sanningen. Det är inte hennes bror utan bästa vännen och PT-kollegan Staffan Gioudas Eklund, 32, som ligger bredvid Elin.

Trots att det är äkta kärlek mellan Elin och Staffan kan Hänt nu slå fast att de bara är vänner. I ett sms till Hänt skriver Elin:

”Det är en av mina absolut bästa vänner som blivit som min bror så därför kallar jag honom brorsan”.

FOTO: TT/Instagram

Annons