Elin Härkönen deltar i TV4:s Elitstyrkans hemligheter Sverige

Elin Härkönen och Paolo Roberto

FOTO: ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT, TV4

Paolo Roberto sparkades från TV4 efter att ha gjort sig skyldig till sexköp i våras.
Nu står det klart att ex-flickvännen Elin Härkönen tar sig an ett uppdrag på kanalen.
Det bekräftar hon i ett meddelande till Hänt.

Det var i våras som Paolo Roberto, 51, erkände sig skyldig till att ha köpt sex. Strax efter erkännandet meddelade TV4 att den tidigare Farmen-programledaren inte längre skulle vara kvar på kanalen. I den nya säsongen av Farmen är han därför ersatt av Anna Brolin.

Vid sexköpet var Paolo i en relation med träningsprofilen Elin Härkönen, 26. Paret, som tidigare hade visat upp sin stora kärlekslycka i offentligheten, kom att få ett abrupt avslut på sitt förhållande.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Elin Härkönen klar för nytt TV4-uppdrag

Ett nytt år är nu igång och en hel del nya program har presenteras för den kommande våren. Ett program som kommer att visas på TV4 är Elitstyrkans hemligheter Sverige. I detta får tittarna följa fyra före detta elitsoldater som utmanar 18 svenska kvinnor och män i de prövningar som elitförband tvingas ta sig igenom och pressar dem till bristningsgränsen både fysiskt och psykiskt.

Det krävs alltså en hel del av deltagarna som ska våga ställa upp som utmanare i detta program. Kanalen har i nuläget inte avslöjat några av deltagarna men i trailern som TV4 publicerat syns plötsligt Elin Härkönen.

I ett meddelande till Hänt bekräftar hon nu att det stämmer, hon är aktuell som en av deltagarna i serien. Men mer info om programmet menar Elin kommer inom kort.

LÄS MER: Därför vill Elin ha kvar Paolo Roberto i sitt liv

Elin ska ha fått frågan av kanalen i somras, detta bara en månad efter att TV4 sparkat Paolo, det uppger Aftonbladet, som även var först med att rapportera om Elins nya jobb.

– Jag mådde inte jättebra då kan man säga. Men mitt i det kaos som jag befann mig i så var det skönt att ha nåt att fokusera på. Jag har ju alltid haft det förut, en tävling inplanerad att sikta mot, så det var skönt att ha ett mål, säger Elin till Aftonbladet.

Så ser Elin och Paolos relation ut idag

Efter uppbrottet mellan Elin och Paolo tog Elin snabbt avstånd från ex-pojkvännen. Hon slutade följa honom på Instagram och duon syntes inte alls ihop.

Men detta har med tiden förändrats. Allt eftersom har de börjat synas tillsammans, däremot har Elin markerat att det endast är på ett vänskapligt plan. Idag är de vänner och då och då dyker träningsrelaterade uppdateringar upp på duon.

LÄS OCKSÅ: SVT:s problem med Pernilla Wahlgren inför Melodifestivalen 2021

LÄS OCKSÅ: Anna Brolins svar – efter kritiken mot deltagarna i Farmen 2021