Elin Härkönen ryter ifrån efter romansryktena med Paolo Roberto

Elin Härkönen

Känd tv-profil gripen i sexköpsrazzia – polisen om insatsen
Slå på ljud

Förra året avslöjade Paolo Roberto, 51, att han träffat kärleken på nytt. Det visade sig snart att han fallit för träningsprofilen Elin Härkönen, 26, som han stött på genom det gemensamma intresset för träning och hälsa.

Hela 2019 höll Paolo och Elin ihop och under hösten blev de sambor. Men relationen fick ett abrupt slut när Paolo Roberto erkände sig skyldig till att ha köpt sex.

– Jag har köpt sex. Det är första gången, sa Paolo i en intervju med TV4 då.

Elin har varit öppen med att nyheten tog hårt på henne och hon har mötts av ett enormt stöd från sina följare.

”Jag har varit på botten förr, jag vet hur man kämpar sig upp”, har hon tidigare skrivit på Instagram.

Så är relationen till Paolo idag

Trots att Elin Härkönen har haft ett tufft år har hon tagit sig igenom det med bravur. Hon har bland annat umgåtts med vänner, familj och fokuserat på träningen.

Till en början valde Elin att ta starkt avstånd från Paolo och slutade följa honom på Instagram. Under sommaren var de båda gäster på samma bröllop och följarna började då spekulera i om det forna paret hittat tillbaka till varandra.

I en intervju med Aftonbladet har Elin berättar om relationen till Paolo Roberto idag.

– Det är svårt när man har blivit sviken, men vi är vänner, jag vill ändå vara vän. Jag tror att jag mår bättre av det än att gå runt och vara arg och hata någon.

Elin Härkönen dementerar ryktet

Elin Härkönen har dock varit tydlig med att hon och Paolo bara är vänner och att de inte är ett kärlekspar. Men trots att hon förklarat det flera gånger fortsätter rykten om relationen att cirkulera – vilket har fått henne att återigen klargöra läget i ett nytt inlägg på sin blogg.

”Det finns så mycket jag skulle vilja skriva. Men får knappt fram ett ord. Jag orkar inte med mer spekulationer, skvaller och falska rykten. Vi är inte tillsammans, punkt”, skriver Elin.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Träningsprofilen förklarar att hon fortfarande kämpar med att ta sig igenom kärlekssveket och ber om att få bli lämnad ifred.

”Mitt hjärta är krossat och det gör fortfarande ont. Jag mår inte direkt bättre av att media sprider falska rykten”.

LÄS OCKSÅ: Kvinnans egna ord – efter Paolo Robertos sexköp

LÄS OCKSÅ: Elins nya beslut med Paolo Roberto – efter sveket

FOTO: Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT, ORRE PONTUS/Aftonbladet/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN